Büyükşehir başarılı spor insanlarını Konyalılarla buluşturuyor

Büyükşehir başarılı spor insanlarını Konyalılarla buluşturuyor
Konya Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını sürecinde YouTube kanalından çeşitli içerikler yayınlamayı sürdürüyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını sürecinde YouTube kanalından çeşitli içerikler yayınlamayı sürdürüyor. Konya Büyükşehir Belediyesi YouTube kanalında son olarak spor camiasının birbirinden başarılı isimleri Spor Sohbetleri isimli programa konuk oluyor. TRT Spikeri Erdoğan Arıkan moderatörlüğünde gerçekleşen programların ilk üç bölümüne Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Teknik Direktör Yılmaz Vural ile Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz katıldı.

buyuksehir-2.jpg

TÜRKOĞLU’NDAN TAVSİYELER

Programda gençlere tavsiyelerde bulunan Hidayet Türkoğlu, Konya genelinde de gençlerle buluşarak, bu programı canlı olarak yapmak istediklerini ifade etti. Türkoğlu, “Konya’ya yolumuz düşerse bir gün bu programı da canlı yapmak keyifli olur. Canlı programlarla o samimiyeti, o sıcaklığı daha da iyi hissediyoruz. Bu tip organizasyonlarda gençliğin sıcaklığı bizi onurlandırıyor ve gururlandırıyor. O yüzden inşallah önümüzdeki zamanlarda bu süreci atlattıktan sonra Uğur Başkan’la bir organizasyon yapıp, Konya’yı ziyaret etmek isterim” dedi.

ÜNLÜ İSİMLERİ AĞIRLAMAYA DEVAM EDECEK

Önümüzdeki günlerde; Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonu milli sporcu İbrahim Çolak, eski milli voleybolcu Neslihan Demir, milli atlet Ramil Guleyev ile Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Milli Sporcu Taha Akgül Büyükşehir YouTube kanalında Konyalılarla buluşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.