BÜYÜKŞEHİR PLAY OFF’TA

BÜYÜKŞEHİR  PLAY OFF’TA
Konya Büyükşehir Belediyespor, lider Jeopark Kula Belediyespor’a mağlup olmasına rağmen adını play offa yazdırdı

Voleybol Erkekler 1. Ligi A Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Konya Büyükşehir Belediyespor, lider Jeopark Kula Belediyespor’a mağlup olmasına rağmen play offlara kalmayı başardı. Normal sezonun bitimine bir hafta kala rakiplerinin gerisinde 5. sırada yer alan sarı-siyahlılar, güzel bir haber ile play offlara kaldı. Grupta yer alan Ziraat Bankası’nın play offlara gitmeyecek olmasıyla Büyükşehir Belediye, doğrudan play offlara gitmeye hak kazandı.

ZİRAAT KATILMAYACAK

Ziraat Bankası, sezonun bitimine bir hafta kala ligi ikinci sırada tamamlamayı garantiledi. Ancak Efeler Ligi’nde bulunan A takımı nedeniyle Ziraat Bankası play offlara katılmayacak. Bu nedenle Konya Büyükşehir Belediyespor, 4. sırada play offlara gidecek. Play off için tüm hazırlıklarını yapan temsilcimiz, en hazır şekilde mücadele etmek için hazırlıklarını yürütüyor.

SEZONUN SON MAÇI

Lider Jeopark Kula Belediyespor’a 3-0 mağlup olan Konya Büyükşehir Belediyespor, sezonunun son sınavını evinde Eğirdir Elma karşısında verecek. Dün Manisa deplasmanında güçlü rakibine varlık göstermeyen sarı-siyahlılar, setleri 25-21, 25-20 ve 25-17, maçı da 3-0 kaybetti. Temsilcimiz zorlu maçı kaybetmesine rağmen play offa kaldı. (Seda Erciş)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.