Büyükşehir seri peşinde

Büyükşehir seri peşinde
Konya Büyükşehir Belediyespor Kulüp Müdürü Malik Külahçı, cumartesi günü oynanacak Alanya Belediyespor maçının kazanarak yeniden galibiyet serisi oluşturmak istediklerini söyledi

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Lig’de mücadele eden Konya Büyükşehir Belediyespor’un Kulüp Müdürü Malik Külahçı, bu cumartesi günü oynanacak Alanya Belediyespor maçının kazanarak yeniden seri oluşturmak istediklerini söyledi. Lige play-off hedefiyle başladıklarını hatırlatan Külahçı, bunu başarabilecek güçte olduklarını da sözlerine ekledi.

‘LİGE İYİ BAŞLADIK’

Konya Büyükşehir Belediyespor’un Kulüp Müdürü Malik Külahçı, “Geride kalan sezon şampiyonluğu kıl payı kaçırdık. Bu sezon da play-off oynamak istiyoruz. Takım olarak bunu yapabilecek güce sahibiz. Genç ve hedefi olan sporcularımız var. İnşallah sezon sonunda play-off görürüz” dedi.

‘DÜZCE LİGİN KÖKLÜ EKİPLERİNDEN’

Geride kalan hafta Düzce Belediyespor deplasmanında liderliği kaçırdıklarını hatırlatan Külahçı, “Ligin başından bu yana oluşturduğumuz galibiyet serisini geçen hafta Düzce Belediyespor deplasmanında bitirdik. Düzce bu ligin köklü ekiplerinden birisi... Gerçekten iyi bir takım. Deneyimli oyuncular var. Biz de zaman zaman genç arkadaşlarımınız tecrübe eksikliğini hissediyoruz. Gelecek vadeden oyuncular ama bazen heyecan yapabiliyorlar” diye konuştu.

‘YENİDEN ÇIKIŞ İSTİYORUZ’

Malik Külahçı, bu cumartesi günü oynanacak Alanya Belediyespor maçı ile ilgili olarak da, “Alanya geçen sezon şampiyon olarak buraya gelen bir ekip. Tarihinde ilk kez burada mücadele ediyor. İyi bir takım kurdular. Onlar da çıkış arayan bir ekip. Kendi evimizde Alanya’yı yenerek yeniden galibiyet serisi oluşturmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Hasan YILDIRIM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.