Büyükşehir Voleybol’dan kritik mağlubiyet!

Büyükşehir Voleybol’dan kritik mağlubiyet!
Konya Büyükşehir Belediyespor, Düzcespor’a 3-0 yenilerek haftayı puansız kapattı.

 

 

Konya Büyükşehir Belediyespor, Düzcespor’a 3-0 yenilerek haftayı puansız kapattı. Voleybol Erkekler 1. Lig A Grubu’nda mücadele eden Konya Büyükşehir Belediyespor, ligin 19. haftasında Dücezspor’a konuk oldu. Düzce 18 Temmuz Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı temsilcimiz, 25-19, 25-13 ve 25-22’lik setlerle 3-0 kaybederek haftayı puansız kapattı.

PLAY-OFF MÜCADELESİNDE DARBE  ALDI

Bu mağlubiyetle 30 puanda kalan Konya Büyükşehir Belediyespor, son 3 haftaya girilirken play-off mücadelesinde önemli bir darbe aldı. Grupta Milas Belediyespor liderliği garantilerken Alanya Belediyespor da matematiksel olarak olmasa da büyük ölçüde play-off’u garantiledi.  Grupta ilk 4 takım play-off oynamaya hak kazanacak. Konya Büyükşehir Belediyespor’un play-off iddiasını sürdürebilmesi için, 1’i erteleme olmak üzere kalan 4 maçını da kazanıp, puan kaybetmelerini bekleyeceği Saint Joseph ve Kula Belediyespor’dan birini sıralamada geçmesi gerecek.

YARIN HALKBANK’LA KARŞI KARŞIYA GELECEK

Konya Büyükşehir Belediyespor, erteleme maçında yarın deplasmanda Halkbank’la karşı karşıya gelecek. Ankara Başkent Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 13.00’da başlayacak. Sarı-siyahlıların azalan play-off iddiasını sürdürebilmesi adına mücadeleden mutlak galibiyetle ayrılması gerekiyor. Mücadele Youtube/TVF Voleybol TV’den canlı yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.