Büyükşehir'den 370 noktaya yatırım

Büyükşehir'den 370 noktaya yatırım
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımların baharla birlikte hizmete açılacağı bildirildi. Belediyeden yapılan yazılı...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımların baharla birlikte hizmete açılacağı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Mustafa Çelik, 16 ilçedeki 370 noktaya yapılan büyük ölçekli yatırımların, baharla beraber hizmet vermeye başlayacağını belirtti.

Belediyenin büyük ölçekli yatırımlar yaptığını kaydeden Çelik, "16 ilçede 370 noktada tabelamız dikili. Bunların her biri milyonluk işler. KASKİ ile Kırsal Hizmetler, Yapı İşleri ve Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın yatırımları devam ediyor. Baharla birlikte bu yatırımların açılışlarını yapacağız" ifadesini kullandı.

Her ilçeye tarım makineleri dağıttıklarını vurgulayan Çelik, şunları kaydetti:

"Tarım makineleri desteğimiz takdir gören bir hizmet oldu. Çiftçilerimizin, taş toplama makinesi, gübre serme makinesi veya kolektör alması mümkün değil. Bu makineler biraz daha kolektif kullanılabilecek araçlar. Tarım aletlerini ilçelerdeki ziraat odalarına hediye ettik. İhtiyacı olan makineyi alıyor ve işini görerek geri teslim ediyor. Bu yıl içerisinde ilçelerimizde tarımsal anlamda desteklerimiz artarak devam edecek. Bu destekleri vermekteki asıl gayemiz şehirdeki göçü durdurmak ve insanları doğdukları yerde doyurabilmek. Biz ilçelerimizi geliştirmek ve şehri yatay büyütmek istiyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.