Ç. Çumra Belediyespor’da yeni yönetim belli oldu

Ç. Çumra Belediyespor’da yeni yönetim belli oldu
Çatalhöüyük Çumra Belediyespor Kulübü’nde yeni yönetim belli oldu.

 

Çatalhöüyük Çumra Belediyespor Kulübü’nde yeni yönetim belli oldu. Önceki belediye başkanı Halit Oflaz’ın korona virüsten vefat etmesi nedeniyle gerçekleştirilen genel kurulda yeni yönetim kurulu belirlendi. Başkanlığa Gökhan Şahin seçilirken yönetim listesi de şu şekilde oluştu: Abdurrahman Kabinkara, Bülent Ersöz, Ramazan Gündüz, İbrahim Onbaşı, Abidin Can, Mustafa Kestek ve Arif Demirarslan.

ÇUMRA’MIZIN GENÇLERİ GELECEĞİMİZDİR

Yeni yönetim kurulundan genel kurul sonrası yapılan açıklamada, “Çumra’mızın gençleri bizim kıymetli geleceğimizdir. Sağlıklı bir ömür için sporun günlük yaşantımızın bir parçası olması şarttır. Bu bilinçle yola koyuluyoruz. Sporun gelecek nesillere hayat verdiğini hep birlikte izleyeceğiz. Bu yolda bize destek veren sayın belediye başkanımız Av. Recep Candan ve AK Parti ilçe başkanımız Sayın Osman Şahin’e teşekkür ediyoruz. Desteklerini esirgemeyecek sporseverlere de şimdiden teşekkürler” denildi.

catalhuyuk.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.