Çağla Şıkel, Emre Altuğ ve Kerem Tunçeri aynı karede

Çağla Şıkel, Emre Altuğ ve Kerem Tunçeri aynı karede
Çağla Şikel ve basketbolcu Kerem Tunçeri'nin yasak aşk yaşadığı iddiası, ortalığı karıştırdı. Ünlü çiftin boşanmasına neden olarak gösterilen Tunçeri'nin, Çağla ve Emre'yle aynı masada eğlenirken çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı. Peki Çağla Şikel ile Em

Magazin gündemi 2015'e hızlı bir giriş yaptı. Emre Altuğ'dan ayrılacağını açıklayan Çağla Şikel'in adı Milli basketbolcu Kerem Tunçeri ile yasak aşk dedikodularına karıştı. Çağla Şikel yasak aşk yaşadığı doğrumu? Çağla Şikel'in gizli aşkı olduğu konuşulan Kerem Tunçeri, Emre Altuğ'la da yakın arkadaş çıktı.. Tunçeri ve başarılı popçunun samimiyeti ise geçtiğimiz yaz Emre Altuğ'a ait Double Alaçatı isimli mekanda çekilen fotoğrafla kanıtlandı. İddianın 3 kahramanı ise sessizliğe gömüldü!

İddiaya göre Şikel ile Tunçeri, geçen yaz Çeşme'de sık sık bir araya geldi. Ancak ikili arasındaki arkadaşlığın boyutu farklı yönlere çekilince Altuğ, eşinin basketbolcuyla görüşmesini veto etti.

İkilinin Temmuz 2013'te, Emre Altuğ'un sahibi olduğu Çeşmealaçatı'da tanıştıkları fotoğrafla ortaya çıktı. Çağla Şıkel ile Kerem Tunçeri arasındaki yakınlaşma haberleri ilk çıktığında Emre Altuğ ve Çağla Şıkel bu iddiayı "Çirkin dedikodu" diye adlandırmıştı.



KÜPLERE BİNDİ

Yine dedikodulara göre Çağla Şikel ile Tunçeri, birkaç ay görüşmeyi kesti. Fakat Emre Altuğ, eşinin yaklaşık 1 aydır yeniden Kerem Tunçeri'yle bir araya geldiğini öğrenince küplere bindi. Ayrılık kararı ise bu olaydan sonra alındı.

Çiftin yakın dostlarından aldığımız bilgiler ise iddia edilen yasak aşkın farklı bir boyutunu da ortaya koydu. Çağla Şikel ve Altuğ'un yanında objektiflere gülücük saçan Kerem Tunçeri, iddialara sessiz kaldı.Telefonlarımıza çıkmayan Tunçeri'nin yanı sıra Emre Altuğ da Twitterhesabını kapattı.Şikel ise geçtiğimiz gün canlı yayın programını yapmadı.Üç ismin sessizliğe bürünmesi ise iddiaları güçlendirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.