Çağrı Soğutma, Anadolu Selçuk’a sponsor oldu

Çağrı Soğutma, Anadolu Selçuk’a sponsor oldu
Konya Anadolu Selçukspor ile Çağrı Soğutma arasında forma sponsorluğu anlaşması imzalandı.

Konya Anadolu Selçukspor ile Çağrı Soğutma arasında forma sponsorluğu anlaşması imzalandı.

Kulüp Tesislerinde gerçekleştirilen törenine Kulüp 2. Başkanı Okay Tınkır, takım kaptanı Ahmet Önay ile Çağrı Soğutma Yönetim Kurulu Başkanı Emre Güneysu,  Şirket Onursal Başkanı Süleyman Güneysu, Finans Müdürü Ali Horoz, Satış ve Pazarlama Müdürü Süleyman Deresal ve şirket üst düzey yöneticileri katıldı.

Burada bir konuşma yapan 2. Başkan Okay Tınkır, kulübe verilen bu anlamlı destek nedeniyle Çağrı Soğutma Yönetim Kurulu Başkanı Emre Güneysu ve tüm şirket yetkililerine teşekkür ederken; “Bu çalışmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını dilerim. İnşallah bu çalışma hem takımımıza uğurlu gelir hem de sponsorumuza destekleri olur. Sezonun ikinci yarısında inşallah göğsümüzde Çağrı Soğutma’nın desteği ile başarılı olacağımıza inanıyorum. Bizler bir alt yapı kulübü olarak ciddi çalışmalar içerisindeyiz. Kaliteli bir kadromuz ve yetenekli oyuncularımız var. Geçtiğimiz dönemde buradan üst liglere oyuncular kazandırdık. Şimdi hedefimiz yine Konyaspor’a ve üst liglere oyuncular hazırlamak. Bu sayede gelecekte Atiker Konyaspor’umuza ciddi manada maddi katkı sağlanacak. Sizlere verdiğiniz destek nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi.

rk-(1)-003.jpg

Çağrı Soğutma Yönetim Kurulu Başkanı Emre Güneysu da Yavru Kartal’a destek veriyor olmanın kendilerini gururlandırdığını kaydederken: “Böyle bir çalışmada bizi tercih ettikleri için Anadolu Selçukspor Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum. İyi bir sezon geçirmeyi ve birlikte güzel başarılara imza atmayı diliyorum. Çağrı Soğutma olarak Atiker Konyaspor’umuza verdiğimiz desteği de artırma kararı aldık. Bununla birlikte alınan güzel sonuçlarda küçücükte bir katkımız olursa ne mutlu bize” dedi.

rk-(2)-002.jpg

Kulüp 2. Başkan Okay Tınkır ve Çağrı Soğutma Yönetim Kurulu Başkanı Emre Güneysu arasında 2018-2019 futbol sezonun ikinci yarısında geçerli olacak forma sponsorluğu anlaşması imzalanırken, Tınkır, üzerinde isminin yazı olduğu formayı Çağrı Soğutma Yönetim Kurulu Başkanı Emre Güneysu’ya hediye etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.