Çakallarla Dans yine güldürdü

Çakallarla Dans yine güldürdü
‘Çakallarla Dans’ serisinin devamı olan ve bugün vizyona giren ‘Çakallarla Dans 3 Sıfır Sıkıntı’ filminin galası Maslak Tim Show Center’da yapıldı

Yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği komedi filmi ‘Çakallarla Dans 3 Sıfır Sıkıntı’nın galası önceki akşam yoğun bir katılımla Tim Show Center’da gerçekleşti. Ünlü isimlerin akın ettiği galaya gelenler arasında Feridun Düzağaç, Cahit Berkay, Altan Gördüm, Eda Özerkan, Nevra Serezli, Yavuz Seçkin, Yosi Mizrahi gibi isimler vardı.

ANNEDEN ‘DİK DUR’ NASİHATİ

Geceye filmin oyuncularından olan kızı Derya Şensoy ile birlikte katılan usta oyuncu Derya Baykal, “Kızım bu filmde oynayacağı zaman ‘Keşke anneni de ben oynasaydım dedim’ ve anneyi ben oynadım. Her gün televizyonlardayım ama bu başka bir şey” dedi. Bu filmin sinemaya dönüşü olacağını vurgulayan Baykal, “Bu yaz canlı yayınlarımı erken bitirip, film yapacağım. Bu film bana iyi geldi” dedi. İlk filmiyle seyirci karşısına çıkan kızının heyecanını gören Baykal, “Dik dur” diyerek kızını arkadan dürtünce film ekibi kahkahaya boğuldu.

ALLAH CEZANIZI VERMESİN’

Filmde Deli Recep karakterini canlandıran şarkıcı Bülent Serttaş, “Filmdeki en çakal oyuncu kimdi?” sorusuna “Yine çıkaramayacağız. Herkes bir çakallık yapıyor” derken söze atlayan Derya Baykal, “Bu filmde kim çakal belli olmaz” diyerek ortalığı karıştırdı. Filmin oyuncularından Hakan Bilgin, konuşma yaptığı sırada zor anlar yaşadı. Bilgin’in konuşması sık sık “Hakan Abi oley, sen bizim her şeyimizsin” sloganlarıyla kesilince başarılı oyuncu “Hay Allah cezanızı vermesin” diyerek konuşmayı yarıda kesmek zorunda kaldı.

 Filmde güler yüzüyle seyirci karşısına çıkan Gürkan Uygun “Uzun bir çalışma değildi ama keyifliydi. İnşallah gişesi bol olur” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.