Çalışacağız, üreteceğiz

Çalışacağız, üreteceğiz
20 yılı aşkın süredir inşaat sektöründe yaptığı projelerle Konya’ya imzasını atan Adem Bulut İnşaat, Konya’nın mimarisine kattığı değer ile projelerine devam ediyor.

20 yılı aşkın süredir inşaat sektöründe yaptığı projelerle Konya’ya imzasını atan Adem Bulut İnşaat, Konya’nın mimarisine kattığı değer ile projelerine devam ediyor. Konut alanında 2, sanayi alanında ise 3 projelerinin devam ettiğini belirten Adem Bulut, “Çalışacağız, üreteceğiz. Bizim durmamamız gerekiyor” dedi.

Konut ve ticari alan üretimi ile Konya’nın ihtiyacına karşılık vermeye devam eden Adem Bulut İnşaat, son dönemde artan maliyetlere rağmen üretmeye devam ediyor. Hareketin olduğu yerde bereketin olduğunu aktaran Adem Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adem Bulut, “ Biz her zaman hareket yılındayız. Bunun altını çiziyorum. Ben hareketin olduğu yerin bereketli olduğunu düşünüyorum. Hareketin olduğu yerlerde işlerin daha iyi gittiğini düşünüyorum. Bunların kimseye bir faydası olmadığını düşünüyorum. Duran adam hiçbir zaman ileriye saymaz hatta geriler de. Durmak yerine hareket edip az da olsa ileriye doğru adım atmakta fayda var. Biz bu inançla gidiyoruz. Biz 22 yıldır ciddi bir konut üretimi yaptık. Konya’da Selçuklu’yu merkez aldık. Çünkü biz Selçuklu merkezli bir firmaydık aslında. Selçuklu mevkiinde dediğimizde aslında Otogar, Real, üniversite, Sancak ve İstanbul Yolu bölgelerinde yoğunlaştık. Tabi Karatay ve Meram’da da yaptık projeler yaptık” diye konuştu.

006.jpg

0025.jpg

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE İSTİKRAR ÖNEMLİ

Konut üretimi olarak 3 binin üzerinde üretim yaptıklarını ifade eden Bulut, “Konut olarak 3 bini geçmişiz. İrili ufaklı bazen unuttuğumuz projeler de olmuş. Hayattaki en önemli şeylerden birisi tecrübe. Çünkü hayatı tecrübe ederek kazanıyoruz. İş hayatını da aynı şekilde tecrübe ederek görüyoruz. Yani biz inşaatın eğitimini alan bir firma değiliz. Biz babadan gelen esnaflıktan gelen bir firmayız. Benim kendi alığım eğitim de inşaat değil. Ama bu işi babadan gördüğümüz esnaflık anlayışıyla kendimiz de bir şeyler katarak 20 yılı aşkın süre hiç durmaksızın sektörün içerisinde yer aldık. Şimdi bir sanal ortamda bir firmanın çıkıp 5 sene sonra batması değil. Aslında bu bizim arkamızdan gelenlere de bir örnek teşkil ediyor. İstikrarlı ve sürdürülebilir bir şekilde olması kendi çizgilerinin, karakterlerinin ve kişiliklerinin olmasıyla biz ayakta duruyoruz” şeklinde konuştu.

a07.jpg

adem-bulut-001.jpeg

ADEM BULUT’TAN YENİ PROJE ADAVİLLA

Devam eden projeleri hakkında bilgi veren Bulut, “Adapark Konakları’nın karşısında 12 villadan oluşan Adavilla projemize başladık. 500 metrekare kapalı alanı bulunan projemiz hem site gibi hem de kendisine ait bahçesi var. Bu yıl kabasını bitirip önümüzdeki yıl da incesini bitirerek teslim etmeyi düşünüyoruz. Yine konutta Sancak bölgesinde devam eden 52 dairelik bir projemiz var. Haricinde sanayi alanında 3 projemiz devam ediyor. Yakın zamanda Asaf’ı teslim edeceğiz. Zümer 1 ve Zümer 2’nin yapımı devam ediyor. Zümer 1’i 2023’ün 5. ayında teslim etmeyi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

z-render-10.jpg

BAŞARININ SIRRI: BERABERLİK

Konya’da Adem Bulut İnşaat ismini ayakta tutabilmek adına hedefleri olduğunu kaydeden Bulut, “Bu ismi daima devam ettirebilmek ve arkamızdan konuşanları bulup onlarla mücadele verebilmek aslında en büyük hayalim. Yani Adem Bulut ismiyle firma ismi aynı bir isim. Ben burada kim bilir ne riskler alarak gidiyorum. Yani bulunduğum ortamlar ve meclisler de hem firmamı temsil ediyorum hem de şahsımı temsil ediyorum. Dikkat etmem gereken şartlar var. Bu tabi bana sorumluluk yüklüyor. Aynı şekilde ortaklar da bu çatının altında. Onlar da attığı adımın bilincinde ve sorumluluğunda olması lazım. Hep aynı duygu ve düşüncelerle işlememiz lazım. Aynı yolu yürüyoruz. Bizim başarımızın nedeni de aslında bu. Beraber olmamız. Ortaklığı 15 yıldır devam ettirmemiz. Bu da bir başarı aslında” dedi.

31.jpg

8.jpg

GELECEK NESİK BÜYÜK PROJELER YAPSIN

Konya minvalinde projeler ürettiklerini ancak hedeflerinde İstanbul ve Ankara projesi olduğuna değinen Bulut, “Ben Konya’yı seviyorum. Burada yaşamaktan zevk alıyorum. Bizler Konya dışına çıktığımız zaman Konya’dan kopacakmışız gibi geliyor bana. Benim oraya gitmem, şirketimin gitmesi bizim burada duracağımız anlamına gelmiyor. Ama ben bunu her zaman kapatmıyorum. Oğlum inşaat mühendisi olacak. Kızım mimar oldu. Diğer ortakların çocukları gelecek belki onlara bayrağı veririz onlar büyük projeler yapsınlar. Belki biz yapamadık onlar başarır. Bizim hedefimizde hayallerimizde o var yani. İstanbul, Ankara projesi olabilir ya da başka bir yer olur. Olur da ne zaman olur bilmiyorum. Çalışacağız, üreteceğiz. Bizim durmamamız gerekiyor. Durursak kendimize de etrafımıza da ülkemize de yazık etmiş oluruz” diyerek sözlerine son verdi. Yiğit Berkay ÇOPUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.