Çalışmamız ödülleniyor

Çalışmamız ödülleniyor
BAL Ligi’nde doludizgin yoluna devam eden Sarayönü Belediyespor’da şampiyonluk inancı her geçen gün artıyor

BAL Ligi’nde doludizgin yoluna devam eden Sarayönü Belediyespor’da şampiyonluk inancı her geçen gün artıyor. Teknik direktör Ahmet Kök, sezon başında yapılan transferlerin, sezon içindeki çalışmaların meyvesini almaya başladıklarını söyledi

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grup’ta mücadele eden Sarayönü Belediyespor, geride kalan 9 haftada liderliğini sürdürüyor. En yakın takipçisi 68 Yeni Aksarayspor’u mağlup ederek, liderliğini pekiştiren Sarayönü Belediyespor, bu hafta bay geçecek. Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Kök, sezon başında koydukları şampiyonluk hedefine adım adım ilerlediklerini söyledi. Kök, bu haftayı bay geçmelerine rağmen, puan farkıyla liderliklerinin devam edeceğinin altını da çizdi.

ŞAMPİYONLUK İÇİN KURULDUK

6 sezondur BAL’da mücadele eden, tecrübeli bir takım olduklarını belirten Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Kök, “Bu ligi iyi tanıyan bir ekibiz. Sezon öncesinde bizi şampiyonluğa taşıyabilecek isimlerle yola çıktık. Sezon öncesi çalışmalarımızın meyvesini yavaş yavaş topluyoruz. Şu anda lider durumdayız. 2,33’lük puan ortalaması yakaladık. Çok iyi bir puan ortalaması tutturduk. Çalışmalarımıza devam ederek, ilk önce gruptan şampiyon olarak çıkmak istiyoruz” diye konuştu.

RAKİPLER OYNAYACAK

Sezon başında grubun 4-5 takım arasında mücadelesi geçecek bir grup olarak şekillendiğini dile getiren Kök, Sarayönü Belediyespor olarak bir adım öne çıktıklarını söyledi. Bu hafta en yakın rakiplerinin mücadelesine sahne olacağını belirten Kök, şöyle devam etti: “Ciddi rakiplerle oynuyoruz. Geçen hafta en yakın takipçimiz 68 Aksaray ile oynadık. Sahadan çok net bir skorla ayrıldık. Bu hafta da en yakın takipçilerimiz 68 Aksaray-Osmaniyespor maçı oynanacak. Mutlaka puan kaybı yaşanacak. Biz grubumuzu şampiyon olarak tamamlayıp, playofflarda 6. Gruptan gelen rakibimizi bekleyeceğiz. Hedefimiz 3. Lig. Bunu yapabilecek kapasiteye sahibiz. Şu anda takımın havası da çok iyi.”

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.