'Calvo'lu Kosta Rika, İspanya maçına hazırlanıyor

'Calvo'lu Kosta Rika, İspanya maçına hazırlanıyor
İlk maçında İspanya ile karşı karşıya gelecek Kosta Rika’da oyuncular inançlı. Takım olarak kenetlendiklerini söyleyen Francisco Calvo, iyi bir sonuç almak için mücadele edeceklerini söyledi.

Katar 2022 FIFA Dünya Kupası'nda Almanya, İspanya ve Japonya ile E Grubu'nda mücadele edecek Kosta Rika ilk maçında yarın, turnuvanın favori takımlarından futbol devi İspanya ile karşı karşıya gelecek. Doha Al Thumama Stadyumu’nda oynanacak mücadele 19.00’da başlayacak. Mücadelede Teknik Direktör Luis Suarez’in şans vermesi halinde Konyasporluların ve Türk futbolseverlerin gözü Francisco Calvo’da olacak.

comunity-3-1.jpeg

CALVO: SONUCA ULAŞACAĞIMIZA İNANIYORUZ

Maç hazırlıklarını sürdüren Kosta Rika’da Francisco Calvo, Dünya Kupasında olmaktan mutlu olduklarını ifade ederek, “İspanya maçı öncesi takım olarak kenetlendik. İyi ve zihinsel olarak çok güçlü durumdayız. Her zaman söylemişimdir: Biz sonuca ulaşacağımıza inanıyoruz ama bunun için çalışmamız gerekiyor. Elemelerde yaptıklarımıza bir şeyler katacaksak, en iyi olamadığımız yönlerde gelişmeye, iyi olduğumuz yönlerde ise güçlenmeye çalışacağız” dedi.

luis-suarez.jpeg

OYUNCULAR İNANÇLI

Oyunculardan Oscar Duarte de, “Sadece çıkıp ilk maçı kazanmayı düşünüyoruz, bunun için çalışıyoruz. Play offların sonunda rekabet edecek iyi bir takımımız olduğunu gösterdik” dedi. Anthony Daniel Contreras de, “İspanya'ya karşı iyi bir maç çıkarmak istiyoruz. Birçok bireysel ve grup hareketi üzerinde çalıştık, ne yapacağımızı bilmek için rakibi inceledik. Biz bir aileyiz, ne istediğimize ve özlediğimiz konusunda ikna olmuş durumdayız ve tüm bunları sahada göstermeyi umuyoruz” dedi.

Öte yandan Kosta Rikalı oyuncular, kupada görev yapan gönüllüleri antrenmanda ağırladı ve onlarla maç yaptı.

fh2o-ehxeaiv-5m.jpg

fh3aumjxeaa50mt.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.