CAMİA İNANÇLI

CAMİA İNANÇLI
MKE Ankaragücü maçını kazanarak 2. yarıya moralli başlayan yeşil-beyazlılarda futbolcular ve camia, yeni transferlerin de katkısıyla Galatarasay maçından güzel bir sonuç alınacağına inanıyor.

Süper Lig’in 19. haftasında pazar günü Galatarasay’ı konuk edecek Konyaspor’da hazırlıklar sürerken camia, zorlu maçtan güzel bir sonuç alınacağına inanıyor. MKE Ankaragücü maçını kazanarak 2. yarıya moralli başlayan yeşil-beyazlılarda camiada yeni transferlerin de katkısıyla takımın Galatasaray maçından en az kötü 1 puanla ayrılacağına yönelik inanç

SAHASINDA 5 MAÇLIK GALİBİYET HASRETİ

Galatarasay maçının karabulutları dağıtmak adına büyük fırsat olacağının farkına olan futbolcular ve camia 17 yıl sonra alınacak galibiyetin takımda özgüven ve moral patlaması yapacağın inanıyor. 11 maçlık galibiyet hasretini MKE Ankaragücü karşılaşmasında dindiren yeşil-beyazlılar sahasında 5 maçlık galibiyet hasretine de bu hafta son vererek taraftarlarına galibiyet sevinci yaşatmak istiyor.

HAZIRLIKLAR TAM GAZ

İH Konyaspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor. Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler gözetiminde Kayacık Tesisleri’nde yapılan antrenmanın ilk bölümünde oyuncular salonda iki grup halinde CORE ısınma ve ağırlık çalışması yaptı. Riad Bajic saha çalışmasına katılmadığı antrenmanda Deni Milosevic fizyoterapist Salih Kırışka, Ferhat Öztorun ise fizyoterapist Arif Yıldırım yönetiminde takımdan ayrı çalıştı. Koşu ve ısınma-çabukluk hareketleri ile başlayan antrenmanın saha bölümünde tempolu koşu çalışması yapan oyuncular 10’a 10 oyun ve 5’e 5 oyunla antrenmanı tamamladı. Antrenmanda maçı kazanan kırmızı takım büyük sevinç yaşadı. Yeşil-beyazlılar zorlu maçın hazırlıklarını bugün basına kapalı yapacağı tek antrenmanla devam ettirecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.