Can Ataklı'dan İmamoğlu'yla ilgili müthiş U dönüşü!

Can Ataklı'dan İmamoğlu'yla ilgili müthiş U dönüşü!
Can Ataklı, dün eleştiri yağmuruna tuttuğu Ekrem İmamoğlu'yla ilgili U dönüşü yaptı. AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, "Taklacı Can Ataklı, yine takla attı! "ifadelerini kullandı.

Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, İstanbul'da kar felaketi yaşanırken İngiliz Büyükelçi ile yemekte bir araya gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu sert sözlerle hedef aldı. Bu durumun savunulacak bir yanının olmadığını ifade eden Ataklı, "Salak gibi gideceğin restoranın önüne kar küreme aracı gönderiyorsun" ifadelerini kullandı.

DÜN: "SALAK GİBİ BİR DE KAR KÜREME ARACI GÖNDERİYORSUN"

Meteorolojiden günler öncesinden uyarıların yapıldığını vurgulayan Ataklı, "Bu kadar önemli bir günde o yemeği ertelersin. Adam gidiyormuş da veda edemezmiş de... Onlar anlardı. İkinci fahiş hata, yemek yedikten sonra da hemen çıkacaksın. 'Kar yağışı başlamamıştı. Ben biliyordum durumu arkadaşlara gereken talimatları verdim, nezaketen de bir saat kaldım' desen neyse." diye konuştu.

BUGÜN: GİDER, NE OLMUŞ...

Ataklı bugünkü programında bir 'U' dönüşü yaparak, "Adam yemek yemeye gitti. Gider, ne olmuş. Ben de giderdim. Sen de git. Burada ayıp bir şey yok ki, tam tersi, özgüven." ifadelerini kullandı.

ALPAY ÖZALAN: TAKLACI CAN ATAKLI, YİNE TAKLA ATTI!

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, "Taklacı Can Ataklı, yine takla attı! Önce öyle, sonra böyle... Rüzgârgülü bile bunlara yetişemez!" paylaşımı yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.