Çanakkale Destanın Yazıldığı Yerdir

Çanakkale Destanın Yazıldığı Yerdir
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi münasebetiyle bir mesaj yayınladı...

Süleyman Sayan'ın Haberi

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer yayımladığı mesajında;

''Azim ve yiğitlikle örülmüş bir destanın var oluş tarihi olan Çanakkale meydan muharebesi Türk milletinin geçmişinde önemli bir yere sahip olan kahramanlık zaferidir. Türk’ün yenilmezliğini ve önlenemez gücünü dünyaya bir kez daha kanıtlayan Çanakkale zaferinin 101.yıldönümünü kutlamanın onurunu ve gururunu millet olarak hep birlikte yaşamaktayız.

Büyük bir imanın, muhteşem bir azmin, güçlü ve sarsılmaz bir kararlılığın göstergesi olan bu zaferin önemini ve değerini millet olarak en iyi şekilde idrak etmeli ve gelecek nesillere de bu bilinci aktarmayı bizlere bu güzel vatanı emanet eden kahraman atalarımıza karşı bir borç bilmeliyiz. Son günlerde ülkemizde şiddetini artıran terör olaylarına istinaden herkesin çok iyi bilmesi gereken bir şey var ki atalarımızdan bizlere miras kalan bu cennet vatan kolay kazanılmamıştır.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ilelebet varlığını sürdürebilmesi için düşmanları karşısında kanının son damlasına kadar vatanını savunmaya hazır olan asil Türk milleti, Türkiye’nin hızla büyümesinden ve gelişmesinden rahatsızlık duyanların kirli amaçlarına ulaşmasına asla müsaade etmeyecek ve ülkemizin huzurunu ve istikrarını bozmak isteyenlere karşı kararlı bir şekilde mücadele etmeye devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle Türk milletinin şanlı zaferinin 101.yıldönümünde geçmişte yaşanan zor şartlarına rağmen vatanımızın bağımsızlığı, milletimizin huzuru ve devletimizin bekası uğruna düşmanı vatan toprağından çıkarmak için canla başla mücadele eden Çanakkale şehitlerini ve vatanımız uğruna hayatlarını kayıp etmiş olan bütün aziz şehitlerimizi bu önemli ve anlamlı günde bir kez daha saygıyla anıyor, yüce Allah’tan rahmet diliyorum.'' Dedi. (Süleyman Sayan- Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.