Canan Karatay sırrı açıkladı! Cildinizi sivilcelerden arındıracak o mucizevi…

Canan Karatay sırrı açıkladı! Cildinizi sivilcelerden arındıracak o mucizevi…
 Muhabir
Sağlıklı yaşam için pek çok önerilerde bulunan Prof. Dr. Canan Karatay, yaptığı açıklamalarla gündem olmaya devam ediyor. Bu kez ise cilde sağladığı faydalarla bir yağ başrolde yerini aldı. Annelerimizin vazgeçilmezi bu taktik meğer her derde devaymış!

Zeytinyağı yıllardır sağlık için kullanılan değerli bir yağ olarak biliniyor. Ancak bu yağın cilt üzerindeki etkileri de oldukça dikkat çekici olduğu ortaya çıktı. Cildin doğal yağ dengesini koruyarak nemlendirme ve yumuşatma sağlayan zeytinyağı, Canan Karatay'ın da favori cilt bakım ürünüdür.

Prof. Dr. Canan Karatay, “Cilt sorunları ile karşı karşıya kalanlar için en sağlıklı ürün zeytinyağıdır. Kaşınan kişiler için sirkeli su ve zeytinyağı öneriyorum. Cilt sorunlarından şikayetçi olan kişiler altı saatte bir bir yemek kaşığı zeytinyağı tüketebilir. Vücudunuzda çok sivilce varsa lugol solüsyonu sürebilirler” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.