Canan Karatay’dan 2500 yıllık mucize, kurutup çayını bardak bardak için! Tıkalı damarları açmakta bire bir!

Canan Karatay’dan 2500 yıllık mucize, kurutup çayını bardak bardak için! Tıkalı damarları açmakta bire bir!
 Muhabir
Canan Karatay, kahvaltılarda sık tükettiğimiz zeytinle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ünlü kardiyolog Prof. Dr. Canan Karatay'ın övdüğü zeytin ve zeytin yaprağı her derde derman oluyor. İşte kalbi koruyan o besin…

Prof. Dr. Canan Karatay, Youtube kanalından sık sık uyarıcı paylaşımlarda bulunuyor. Karatay’ın son önerilerinden biri ise zeytin ağacı yaprağı. Uzman isim bu besinin faydaları ile ilgili olarak;

‘2000-2500 YILLIK MUCİZE’

"Zeytin yaprağının öneminden bahsetmek istiyorum. Zeytin ağacı biliyorsunuz 2000 yıllık 2500 yıllık ağaçlarımız. Ben eski büyük ağaçlardan bahsediyorum ve bunlar hakikaten hala meyve veriyorlar efendim. Mut'ta bir köyde ben davet edilmişim orada 1400 yaşındaki anıt ilan edilmiş olan bir zeytin ağacında zeytin topladım. Hala o zeytinleri yanımda sağlıklı olarak saklıyorum efendim hatıra olarak."

zeytin-cayi.png

ZEYTİN YAPRAĞI ÇAYI NASIL DEMLENİR?

“Zeytin yaprağında çok güçlü antioksidanlar bulunuyor. Zeytin yaprağı çayını demleyerek tüketmek çok önemlidir. Peki, nasıl yapacağız? Porselen bir demliğe kuru yapraklarımızı koyarak üzerine sıcak suyunu ilave ediniz. Kaynatma işlemi uygulamıyoruz. Sallama olarak tabir edilen poşetli çay olmamasına özen göstermeniz gerekiyor. Zeytin yaprağı çayı; pıhtılaşmayı, kalp krizini de önlediği, damarları genişlettiği ve tansiyonu da düşürdüğü yapılan çalışmalarda ortaya konmuştur” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum