Canbolat veAltunyaldız, Bozkır'da

Canbolat veAltunyaldız, Bozkır'da
Vali Yakup Canbolat ve AK Parti Konya Milletvekili ve TBMM Sanayi Ticaret Enerji ve Bilim Teknoloji Komisyon Başkanı Ziya Altunyaldız,Hadim ve Taşkent ilçelerine ziyaretlerde bulunduktan sonra Bozkır Gençlik Merkezi'nin temel atma törenine katıldılar

Konya Valisi Yakup Canbolat ve AK Parti Konya Milletvekili ve TBMM Sanayi Ticaret Enerji ve Bilim Teknoloji Komisyon Başkanı Ziya Altunyaldız, Konya’nın Hadim ve Taşkent ilçelerinde ziyaretlerde bulunduktan sonra Bozkır Gençlik Merkezi’nin temel atma törenine katıldı. 
Vali Canbolat ve Milletvekili Ziya Altunyaldız, Konya’nın Hadim ve Taşkent ilçesinde belediye ve kaymakamlıkları ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından Bozkır’a bağlı Hisarlık Mahallesi'ni ziyaret eden Canbolat ve Altunyaldız, daha sonra Bozkır Gençlik Merkezi temel atma töreni için ilçe merkezine geldi. Temel atma törenine, Konya Valisi Yakup Canbolat, Milletvekili Ziya Altunyaldız, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Günbey ve çok sayıda davetli katıldı.
Törende konuşan AK Parti Konya Milletvekili ve TBMM Sanayi Ticaret Enerji ve Bilim Teknoloji Komisyon Başkanı Ziya Altunyaldız, “Türkiye Cumhuriyeti, özellikle son 14-15 yılda Allah’a şükürler olsun ki ortaya koyduğumuz istikrar ve milletle beraber yürüme iradesiyle milletimizin hayalindeki pek çok şeyi gerçekleştirme imkanı buldu, gerçekleştirdi. Bugün burada temel atıyoruz, ülkemizin bir tarafında terörle mücadele ediyoruz. Komşu bir ülkede ya da komşu ülkelerde terörün yuvası olan alanları ülkemizin birlik ve beraberliği, dirliği, istiklali ve istikbali için buralara girip tek tek dağıtıyoruz. İnlerine giriyoruz ve ülkemizin geleceğini teminat altına alıyoruz. Allah'a şükür bugün buradayız, milletçe ayakta olmaya, üretmeye, birliğimizi devam ettirmeye devam ediyoruz. Bozkır diyoruz, Konya diyoruz, ülkenin dört bir tarafı diyoruz. Yeniden ayağa kalkan bir milletten bahsediyoruz. Bütün bunları milletçe birlik ve beraberliğimizi sağladığımız için yapıyoruz. Evet biz milletiz, bu ülkeyi ilanihaye dünyanın en müreffeh ülkeleri arasına sokmaya kararlıyız, azimliyiz ve bu eserleri de tek tek dikmeye kararlıyız inşallah. Tüm hemşehrilerimizin çalışmaları, birlik ve beraberliği, Bozkır’ı Bozkır yapma iradesi, Bozkır’ı tarihindeki ülkenin en eski ilçesi olmasının ruhunu, tarihten aldığı gücü bu güne köprü yapma iradesiyle bugün Bozkır’ı bir başka şekilde imar ediyoruz, inşa ediyoruz. Bozkır’ı yeniden yaşamak ve yaşatmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Konya Valisi Yakup Canbolat ise yaptığı konuşmada, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ülkenin ve şehirlerin dört bir yanına gençlik merkezlerinin yaygınlaştırıldığına büyük bir gururla şahit olduklarını söyledi. Vali Canbolat, “İnanıyoruz ki geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz bu çatıların altında edindikleri tecrübe, ilim ve beceriler sayesinde ülkemizi 2023 ve 2071 hedeflerine ve vizyonuna doğru emin adımlarla taşıyacaklardır. Temelini atacağımız Bozkır Gençlik Merkezi’nde yer alacak salon, derslikler ve konferans salonunda yapılacak etkinlikler ve faaliyetler başta gençler olmak üzere tüm Bozkır halkının önemli bir ihtiyacını karşılayacağına inanıyorum. İstanbul’un, Ankara’nın göbeğinde var olan gençlik merkezlerinden bir tane de Konya’mızın Bozkır ilçesinde olacak. Şimdiye kadar, Konya’mıza ve ülkemize büyük hizmetler veren Bozkır’ımızın gençlerinden bundan sonra daha büyük beklentiler içerisinde olduğumuzu belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu. 
Konuşmaların ardından Vali Canbolat ile Milletvekili Altunyaldız, yapılan dualarla Bozkır Gençlik Merkezi’nin temelini attı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.