Canik Belediyespor Kulübü Başkanı Bayrak:

Canik Belediyespor Kulübü Başkanı Bayrak:
- "İlk hedefimiz olan play-off'u garantiledik, bundan sonra ilk 6 içinde olmayı arzuluyoruz"


SAMSUN (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Canik Belediyespor'un kulüp başkanı Ercan Bayrak, "İlk hedefimiz olan play-off'u garantiledik, bundan sonra ilk 6 içinde olmayı arzuluyoruz." dedi.

Bayrak, AA muhabirine, Orduspor karşısında aldıkları galibiyetle play-off'a kalmayı garantilediklerini söyledi.

Kulüp tarihinde ilk kez play-off'a kaldıklarını ve Avrupa kupalarına gitmeye hak kazandıklarına işaret eden Bayrak, "İlk hedefimiz olan play-off'u garantiledik, bundan sonra ilk 6 içinde olmayı arzuluyoruz. Onun için ligin son maçında deplasmanda oynayacağımız Yakın Doğu Üniversitesi maçını da kazanıp, play-off içindeki rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz." diye konuştu.

Oyuncuların büyük bir fedakarlık örneği göstererek takımı önemli bir noktaya taşıdığını belirten Ercan Bayrak, şu ifadeleri kullandı:

"Burada sadece oyuncularımız değil, teknik heyetimiz, yönetim kurulumuz ve onursal başkanımız Osman Genç'in de büyük emeği ve payı var. Herkese çok teşekkür ediyorum. Ümit ediyorum gelecek sezon Avrupa kupalarında da iyi sonuçlar alarak Samsun ve Canik ilçemizin adını duyurmak istiyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.