Canınız Sağolsun

Canınız Sağolsun
Son iç saha maçındı Türk Telekom’a mağlup olarak tamamlayan Torku Konyaspor Basketbol’da üzüntü yaşanıyor. Başantrenör Aziz Bekir, maçın kritik noktasının çalınan düdükler olduğunu söylerken, yeni sezon hakkında da önemli açıklamalarda bulundu

Seda Erciş'in Haberi

Türkiye Basketbol Ligi’nin son haftasına girilirken temsilcimiz Torku Konyaspor Basket’te, Türk Telekom karşısında alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor. Hafta sonu son kez taraftarlarını karşısına çıkan Dev Kartallar, güzel bir galibiyet ile veda etmeyi hedefliyordu. Türk Telekom karşısında önde götürdüğü mücadeleyi son saniyelerde kaybeden yeşil-beyazlı ekip, kazanılabilecek maçı kaybetmenin burukluğunu yaşıyor. Bu hafta ise sezonun son maçına deplasmanda Royal Halı Gaziantep karşısında çıkmaya hazırlanan temsilcimiz, bu karşılaşmayı kazanarak ligi güzel bir galibiyet ile kapatmayı istiyor. Potanın Kartallar, 29. hafta sonunda 41 puan toplayarak puan cetvelinde 11. sırada yer aldı.

BEKİR: KRİTİK NOKTA, ÇALINAN DÜDÜKLERDİ

Türk Telekom maçının ardından açıklamalarda bulunan Torku Konyaspor’un Başantrenörü Aziz Bekir, her iki takım içinde güzel bir maç olduğunu söyledi. Kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade eden Bekir, kaybettikleri maçın kritik noktasının çalınan düdükler olduğunu belirtti.  Bekir, “Güzel bir maç olduğunu düşünüyorum. İki takımda kendi avantajlarını iyi kullandı. Mücadelenin kritik noktası bana göre Ogün’e çalınan faul ve akabinde teknik faul verilmesi. Farkın bir anda açılmasına neden oldu. O farkı kapatmaya çalıştık hakemleri de konuşmak istemiyorum ama kritik noktasının burası olduğunu düşünüyorum. Son saniyeye kadar mücadele ettik. Maçı alabilirdik ama alamadık. Yapacağımız bir şey yok. Oyuncularımı tebrik ediyorum, karşı rakibe de başarılar diliyorum” diye konuştu. Tecrübeli koç, maçta oyuncularının savunma yapmamasından değil, çok basit hatalardan sayı yemelerine rahatsız olduğunu vurguladı.

“YENİ SEZONDA 4-5 OYUNCU İLE DEVAM ETMEK İSTİYORUM”

Son haftaya girilirken hedeflenen yere ulaştıklarını söyleyen Aziz Bekir, sezon boyunca heyecanlı bir maç oynadıklarını ve maksimuma ulaştıklarını belirtti. Yeni sezonda takımda kalması durumunda en az 4-5 oyuncu ile devam etmek istediğini ifade eden Boşnak antrenör, “Net bir şey şu an için söylenemez fakat kaldığım taktirde yeni sezonda devam etmek istediğim oyuncular var. Hem yerli hem de yabancılardan. Tam olarak netleşen bir durum yok” dedi.


 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.