Cannavaro'nun görevine son verildi

Cannavaro'nun görevine son verildi
Suudi Arabistan temsilcisi El Nassr'ı çalıştıran eski yıldız futbolcu Cannavaro'nun sözleşmesi, lider El Hilal'in 18 puan gerisine düşünce feshedildi


ANKARA (AA) - Suudi Arabistan 1. Futbol Ligi ekiplerinden El Nassr, 4 ay önce göreve başlayan teknik direktör Fabio Cannavaro'nun sözleşmesini feshetti.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, alınan başarısız sonuçların ardından İtalyan teknik adam Cannavaro'nun görevine son verildiği belirtildi.

Cannavaro yönetiminde çıktığı 14 karşılaşmada 6 galibiyet alabilen geçen sezonun şampiyonu El Nassr, bu sezon lider El Hilal'ın 18 puan gerisinde yer alıyor.

Futbolculuğu döneminde Parma, Juventus ve Real Madrid'de forma giyen 42 yaşındaki Cannavaro, İtalya Milli Takımı ile 2006'da Dünya Kupası kazanmıştı.

Teknik direktörlük kariyerine geçen yıl Çin temsilcisi Guangzhou Evergrande ile başlayan Cannavaro, bu sezon ise El Nassr'ı çalıştırmaya başlamıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.