Cannes ‘Paramparça’!

Cannes ‘Paramparça’!
Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'nın rol aldığı yakında ekrana gelecek olan ‘Paramparça’ dizisi Cannes’da tanıtıldı

Yakında ekrana gelecek ‘Paramparça’ adlı dizinin yönetmeni Cevdet Mercan ile başrol oyuncuları Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya, dünyanın en büyük yapım şirketi Endemol’ün Cannes’da düzenlenen 20’nci yıl partisine katıldı. Bir aşk hikâyesini anlatan dizi, Cannes’da tanıtıldı.

 

Dünyanın en büyük yapım şirketi Endemol’ün Cannes’da düzenlenen ve dünyaca ünlü televizyon yıldızlarının katılımıyla gerçekleşen 20’nci yıl partisinin konukları arasında yakında Star TV’de izleyiciyle buluşacak olan ‘Paramparça’ adlı dizinin ödüllü yönetmeni Cevdet Mercan ile başrol oyuncuları Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya da vardı.

 

Endemol’ün Mipcom fuar alanındaki terasını gezen ve uluslararası yöneticileriyle tanışan üçlüye büyük ilgi gösterildi. Yönetmen Mercan, Endemol yöneticileriyle özel bir toplantı yaparak onlara ‘Paramparça’nın çekimleriyle ilgili bilgi verdi. Grand Otel’in ve Cannes sokaklarının İngilizce adı ‘Broken Pieces’ olan ‘Paramparça’nın dev afişleriyle donatıldığını gören üçlü, çok mutlu oldu. Erkan Petekkaya özellikle kadınların yoğun ilgisiyle karşılaşırken, Nurgül Yeşilçay güzelliğiyle göz doldurdu. Bu arada, ‘Muhteşem Yüzyıl’, ‘1001 Gece’, ‘Aşk ve Ceza’ gibi dünya pazarına açılan Türk dizilerinin tüm dünyaya dağıtımını yapan Global Agency’nin dünya satış haklarını aldığı ‘Paramparça’nın daha Türkiye’de yayına girmeden 10 ülkeye satışı gerçekleşti. Dizi, kavuşmaları da ayrılmaları da imkânsız olan iki insanın büyük aşkını anlatıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.