Carlos Bacca AC Milan'la anlaştı!

Carlos Bacca AC Milan'la anlaştı!
Geçtiğimiz sezon Sevilla formasıyla harikalar yaratan ve Sevilla'yla UEFA Avrupa Ligi'ni kazanan Carlos Bacca, İtalya Serie A ekiplerinden AC Milan ile anlaştı.

Serie A devi Milan, Sevilla'nın golcüsü Carlos Bacca'nın transferini bitiriyor.

İtalyan Coriere Dello Sport'un haberine göre oyuncu ile anlaşan Milan, Sevilla ile görüşmelerinden olumlu sonuçla ayrılırsa Carlos Bacca'ya Kırmızı-siyahlı formayı giydirecek.

Sky Sports'a konuşan Bacca'nın menajeri Sergio Barila da Milan haberlerini doğrularken şunları söyledi; "Milan gelenekleri olan çok büüyk bir kulüp. Çok iyi bir proje çiziyorlar. Biz Milan ile anlaşmaya vardık."

SEVILLA 30 MİLYON İSTİYOR

Bacca'nın sözleşme fesih bedeli 30 milyon avro. Sevilla bu rakamda ısrar ederken Milan indirim istiyor. İtalyan devi görüşmelere oyuncu+para çözümüyle girmeyi deneyecek. Milan, 22 milyon avro ve Adil Rami takasıyla Bacca transferini sonlandırma hedefinde. Önümüzdeki günlerde bu transferde imzalar atılabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.