Çatalhüyük Çumra Belediyespor’da destek ziyaretleri

Çatalhüyük Çumra Belediyespor’da destek ziyaretleri
Çatalhüyük Çumra Belediyespor’da destek ziyaretleri sürüyor

 

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL), Ereğlispor, Akşehirspor, Sarayönü Beleidyespor ve Gölyazıspor’la birlikte Konya’yı temsil edecek 5 ekipten biri olan Çatalhüyük Çumra Belediyespor’da takım yeni sezon çalışmalarını sürdürürken yönetim de destek ziyaretlerinde bulunuyor. Yönetim ilçenin önde gelen sanayici ve esnaflarını ziyaret ederek yeni sezonda maddi ve manevi destek talebini iletiyor.

catalhuyuk-2.jpg

 

catalhuyuk-3.jpg

BAL 15 HAFTADA TAMAMLANACAK

17 Nisan’da başlayacak BAL’da Kovid-19 salgınının devam ettiği dikkate alınarak aynı il veya birbirine yakın il takımlarının aynı gruplarda yer alması esasına dayalı belirlenecek gruplandırma sistemi ile grup müsabakaları ve bölge birinciliği müsabakaları yaklaşık 15 haftalık bir sürede tamamlanacak. 2020-2021 sezonu Bölgesel Amatör Lig 52 gruptan oluşacak olup, gruplarda yer alacak takım sayılarına göre iki veya üç devreli lig usulü olarak karşılaşmalar oynanacak. Her grubun birincisi olan takım bölge birinciliği müsabakalarına katılmaya hak kazanırken grupta en altta yer alan takım kendi ilinin yerel ligine dönüş yapacak. Bölge birinciliğine katılma hakkı kazanan 52 takım 9 ayrı tarafsız grup merkezinde müsabakalarını oynayacak ve 9 bölgenin birincileri TFF 3. Lig’e çıkma hakkı kazanacak. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.