Çatalhüyük Çumra Belediyespor sahaya indi

Çatalhüyük Çumra Belediyespor sahaya indi
Çatalhüyük Çumra Belediyespor sahaya indi

 

Çatalhüyük Çumra Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) sezonun 17-18 Nisan 2021’de başlayacağının açıklanmasının ardından hazırlıklarına start verdi. Yeni sezonda BAL’da mücadele edecek 5 Konya takımından birisi olan Çumra temsilcisi yaklaşık 1,5 aylık  süreçte en iyi şekilde hazırlanmayı hedefliyor.

BAL 15 HAFTADA TAMAMLANACAK

Bölgesel Amatör Lig, Kovid-19 salgınının devam ettiği dikkate alınarak aynı il veya birbirine yakın il takımlarının aynı gruplarda yer alması esasına dayalı belirlenecek gruplandırma sistemi ile grup müsabakaları ve bölge birinciliği müsabakaları yaklaşık 15 haftalık bir sürede tamamlanacak.

52 GRUPTAN OLUŞACAK

2020-2021 sezonu Bölgesel Amatör Lig 52 gruptan oluşacak olup, gruplarda yer alacak takım sayılarına göre iki veya üç devreli lig usulü olarak karşılaşmalar oynanacak. Her grubun birincisi olan takım bölge birinciliği müsabakalarına katılmaya hak kazanırken grupta en altta yer alan takım kendi ilinin yerel ligine dönüş yapacak. Bölge birinciliğine katılma hakkı kazanan 52 takım 9 ayrı tarafsız grup merkezinde müsabakalarını oynayacak ve 9 bölgenin birincileri TFF 3. Lig’e çıkma hakkı kazanacak.

17 NİSAN’DA BAŞLAYACAK

Müsabakalar 17-18 Nisan 2021 tarihlerinde başlatılacak. Grupların oluşumu ve 2020-2021 sezonu ayrıntılı BAL Statüsü önümüzdeki günlerde açıklanacak. Grupların açıklanması sonrası grup kuraları ve fikstür çekimi yapılacak.

KONYA’YI 5 TAKIM TEMSİL EDECEK

Bölgesel Amatör Lig’de bu sezon Konya’yı 5 takım temsil edecek. Geçtiğimiz sezon da bu ligde mücadele eden Ereğlispor, Akşehir ve Sarayönü Belediyespor’un yanı sıra Süper Grup’tan yükselen Gölyazıspor ve Çatalhüyük Çumra Belediyespor yeni sezonda Konya’yı ve bölgelerini temsil edecek.

cumra-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.