Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Ferah:

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Ferah:
- "Galatasaray maçının son dakikasında kazandığımız bir puan için mutluyuz"


RİZE (AA) - Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Çaykur Rizespor'da kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, son dakikada kazandıkları bir puan için mutlu olduklarını söyledi.

Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, müsabakada takım olarak iyi mücadele etmeye çalıştıklarını belirterek, "Galatasaray deplasmanına puan ya da puanlar almaya gittik. Bu maç bizim için önemliydi. Son dakikada kazandığımız bir puan için mutluyuz." dedi.

Kadrodaki eksiklere rağmen iyi bir oyun ortaya koyduklarını anlatan Ferah, şunları kaydetti:

"Karşılaşmanın ilk yarısında, oyunun bazı bölümlerinde üstünlüğü elimizde tuttuk ama öne geçmeyi başaramadık. İkinci yarıda ise bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Galibiyeti ararken şanssız şekilde 1-0 geriye düştük. Uzatma dakikalarında attığımız golle beraberliği yakaladık. Üst üste yaşanan puan kayıpları nedeniyle alt sıralardan bir türlü kopamadık."

Aykut Ferah, gelecek hafta oynayacakları Osmanlıspor maçını kazanarak, alt sıralardan kurtulmak zorunda olduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.