Çaykur Rizespor'da Beşiktaş maçı hazırlıkları

Çaykur Rizespor'da Beşiktaş maçı hazırlıkları
Tesislere gelen bir grup öğrenci, 56 yaşına giren teknik direktör Hikmet Karaman'a doğum günü kutlaması yaptı

RİZE (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, hazırlıklarını sürdürdü.

Çay İlköğretim Okulu 4-A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Ahmet Öztürk öncülüğünde, 56 yaşına giren teknik direktör Hikmet Karaman'a Mehmet Cengiz Tesisleri'nde antrenman öncesi doğum günü etkinliği düzenledi.

Öğrenciler, Karaman'a yazdığı şiir ve hikayeleri okuyarak, yaptıkları resimleri hediye etti. Karaman'ın doğum günü kutlamasında duygulandığı gözlendi.

Karaman, futbol hayatı boyunca en büyük mutluluğu yaşadığını ve en değerli hediyeleri aldığını belirterek, öğrencileri ve öğretmen Öztürk'ü Beşiktaş maçına davet etti.

Beşiktaş maçının zor olacağını ifade eden Karaman, "İçinde bulunduğumuz durum ortada. Alttaki takımlar yukarı çıkıp bizi geçmek istiyor. Biz ise onların bize yaklaşmasına izin vermek istemiyoruz. Hak edenin kazandığı bir maç olmasını diliyorum. Kazananı herkesin alkışladığı güzel bir maç olsun" dedi.

Öte yandan, Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana bütün futbolcular katıldı. Yeşil-mavili futbolcular ayak tenisinin ardından taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi. İdman, ilk 15 dakikanın ardından basın mensuplarına kapatıldı.

Yeşil-mavili ekip, Beşiktaş maçı hazırlıklarını yarın da sürdürecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.