Cech imzaladı, sıra Ospina'da!

Cech imzaladı, sıra Ospina'da!
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal, uzun süredir peşinde olduğu Chelsea’nin tecrübeli kalecisi Petr Cech’e imzayı attırınca gözler David Ospina'ya çevrildi.

Chelsea formasıyla 11 yılda 500'ün üzerinde maça çıkan 33 yaşındaki kaleci, Thibaut Courtois'nın ilk 11'e yerleşmesinin ardından ayrılık kararı almıştı.
Londra'nın diğer ekibi olan Arsenal ile anlaşmaya varan Cech'in sözleşmesi hakkında detay verilmezken uzun süreli bir imza atıldığı belirtildi.
İmzanın ardından konuşan Cech, "Arsenal'e katıldığım için gerçekten çok heycanlıyım. sezon öncesi hazırlıklarının başlaması için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı. 11 yıl önce Rennes'den transfer edilen Cech için Arsenal'in 11 milyon pound civarında bir bonservis bedeli ödediği öğrenildi.
Arsenal'in Cech transferinin ardından Fenerbahçe'nin Ospina'yı kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandırabileceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.