Çelebi Hanımlar Lokali hızla tamamlanıyor

Çelebi Hanımlar Lokali hızla tamamlanıyor
Karatay Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Çelebi Hanımla Lokali hızla tamamlanıyor.

Karatay Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Çelebi Hanımla Lokali hızla tamamlanıyor. Karatay Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak ibadete açılan ve farklı mimarisiyle dikkat çeken Çelebi Cami’nin hemen yanında yapımı devam eden Çelebi Hanımlar Lokalinin içerisinde aerobik salonu, kondisyon salonu, sauna-buhar odası, giyinme odaları, oturma salonu, kafeterya, idari odalar ve çeşitli derslikleri yer alacak.

 Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli “Hemşerilerimizin sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için hummalı bir çalışma içerisindeyiz. “dedi. Modern yapılaşmanın merkezi olan Karatay’da ihtiyaç doğrultusunda gerçekleştirilen çalışmalarla Çelebi Hanımlar Lokali projesinin hayata geçtiğini belirten Başkan Hançerli “Hemşerilerimizin nezih bir ortamda spor yapabilecekleri, çeşitli uğraşlar edinip, zanaatlar öğrenecekleri bir tesisi Karatay’ımıza kazandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Tesisimizin tesisimizin en kısa sürede hizmete girmesi için ekiplerimiz yoğun gayret sarf ediyorlar. Tamamlandığında hanım kardeşlerimizin istifadesine sunulacak güzel lokal olacak” dedi. Başkan Hançerli, Çelebi Hanımla Lokali’nin Karatay Belediyesi tarafından şehre kazandırılan 3. Lokal olacağını belirterek hayırlar getirmesini temenni etti.

Karatay’ın ve Karataylının hizmetin en iyisine layık olduğunu söyleyen Başkan Hançerli, çalışmaların aralıksız süreceğini belirtti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.