Çelik, Mostar Ekonomi Fuarı'na katıldı

Çelik, Mostar Ekonomi Fuarı'na katıldı
KAYSERİ(AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'nin kardeş şehri olan Mostar'da, 19. Uluslararası Mostar Ekonomi Fuarı'na katıldı....

KAYSERİ(AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'nin kardeş şehri olan Mostar'da, 19. Uluslararası Mostar Ekonomi Fuarı'na katıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre Çelik, fuara katılan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile de bir araya geldi.

Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzzetbegoviç'le bir araya gelen Çelik, Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar Kitaroviç, Karadağ Cumhurbaşkanı Filip Vuyanoviç ve Sırbistan Başbakanı Aleksandar Vuçiç'le de görüşmeler yaptı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (KAYMEK) tarafından Mostar'da açılan kurs merkezini de ziyaret eden Çelik, burada kursiyerlerle bir araya geldi.

Çelik, daha sonra Mostar'da KAYMEK için yeni yapılan kurs merkezinde incelemelerde bulundu.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.