Çelikkayalar, 15. şubesini açtı

Çelikkayalar, 15. şubesini açtı
Konya’nın perakende market zincirlerinden Çelikkayalar, Konya’da 15. Yaka Mahallesi’nde ise 2. şubesini dualarla hizmete açtı.

Konya’nın perakende market zincirlerinden Çelikkayalar, Konya’da 15. Yaka Mahallesi’nde ise 2. şubesini dualarla hizmete açtı. “Bu Şehrin Markasıyız” sloganıyla yatırımlarını sürdüren Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri'nin Yaka-2 Şubesinin açılışana PERDER Yönetim Kurulu Başkanı Habib Güngör, Çelikkayalar AVM genel müdürü Ali Kaya ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Genel Müdür Ali Kaya, yaklaşık 750 metrekare büyüklüğünde olan yeni şubede 40 personelle hizmet verileceğini belirten Kaya, “Çelikkayalar ailesi olarak bugün itibariyle sayımız 690 kişiye ulaşmıştır. Türkiye ve Konya ekonomisine katma değer ve istihdam sağlamaktayız. Şubemizde Çelikkayalar'ın marka olmasında büyük önem arz eden şarküteri ve manav grupları en kaliteli ve en uygun fiyatla müşterilerimizi bekliyor. Ayrıca marketimiz içerisinde Yatağanlı Osmanağa ile sıcak ekmek ve unlu mamullerdeki kalite de halkımızla buluşuyor. Konya'da kazanıp Konya'ya yatırım yapıyoruz" dedi.  Grup Kaşıks da gösterileriyle açılışa renk kattı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.