Çelikkayalar, 31. şubesi Başak mağazasını açtı: Hedef 42 şube

Çelikkayalar, 31. şubesi Başak mağazasını açtı: Hedef 42 şube
 Editör
Konya’nın perakende sektöründeki lider markalarından Çelikkayalar, büyümesini sürdürerek 31. şubesi olan Başak mağazasını hizmete açtı.

Konya’nın perakende sektöründeki lider markalarından Çelikkayalar, büyümesini sürdürerek 31. şubesi olan Başak mağazasını hizmete açtı. Hacı Yusuf Mescit Mahallesi, Başak Caddesi'nde açılan yeni mağaza, 550 metrekare alanda faaliyet gösterecek ve 30 kişiye istihdam sağlayacak.

2.000 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLAYAN DEV MARKA

Konya genelinde 31 süpermarket, 5 petrol market, 5 akaryakıt istasyonu ve 2 züccaciye mağazası ile faaliyet gösteren Çelikkayalar, toplamda 2.000 kişiye istihdam sağlıyor. Firma, uygun fiyat politikası, kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak 2025 yılına da damgasını vurmayı hedefliyor.

whatsapp-gorsel-2025-02-03-saat-14-32-07-32ded1a5.jpg

ONLİNE ALIŞVERİŞTE HIZLI TESLİMAT: ÇELİKKAYALAR HEMEN

Lojistik ağını genişleten Çelikkayalar, online alışverişte de öncü konumunu sürdürüyor. Yeni başlatılan "Çelikkayalar Hemen" projesiyle, müşterilere 20 dakika içinde hızlı teslimat hizmeti sunulması hedefleniyor.

whatsapp-gorsel-2025-02-03-saat-14-32-07-d1c956d1.jpg

ALİ KAYA: "HEDEFİMİZ 42 ŞUBEYE ULAŞMAK"

Açılış konuşmasını yapan Çelikkayalar Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaya, firmanın büyüme hedeflerini şu sözlerle açıkladı:

"Biz Çelikkayalar ailesi olarak bu şehrin markası olmaya devam ediyoruz. Konya’ya yatırımlarımız sürecek, büyümeye devam edeceğiz. Hedefimiz Konya’da 42 şubeye ulaşmak. En kısa sürede bu hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz."

whatsapp-gorsel-2025-02-03-saat-14-32-07-7e5474f2.jpg

KONYA’NIN İLÇELERİNE VE AKDENİZ’E AÇILACAK

Konya merkezinin yanı sıra ilçelerde de büyüme planları yapan Çelikkayalar, ilk olarak Akşehir, Seydişehir, Ereğli ve Beyşehir’de mağaza açmayı planlıyor. Ayrıca Akdeniz Bölgesi'ne açılma hedefi doğrultusunda çalışmaların devam ettiği belirtildi:

"Yeni istihdam alanları oluşturmak için çabamızdan vazgeçmeyeceğiz. Çelikkayalar Ailesi daha da büyüyecek. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan hemşehrilerimize, dostlarımıza ve mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Yeni yatırımımız olan Başak mağazasının milletimize, şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz."

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.