Çeltik Kaymakamı Yusuf Vuran görevine başladı

Çeltik Kaymakamı Yusuf  Vuran görevine başladı
Konya'nın Çeltik İlçe Kaymakamı olarak atanan Yusuf Beran Vuran görevine başladı.

Çeltik Kaymakamı Osman Sak'ın Denizli'nin Bozkurt ilçesine atanmasının ardından, 11.09.2020 tarihli bakanlık oluru ile Çeltik ilçe kaymakamı olarak atanan Yusuf Beran Vuran göreve başladı. Kaymakam Vuran, kaymakamlık personeli ve ilçe kurum amir ve müdürleri tarafından karşılandı

Tebrikleri makamında kabul eden Vuran, daha sonra ilçenin genel durumuyla ilgili kurum amir ve müdürlerin den bilgi aldı.

YUSUF BERAN VURAN KİMDİR?
1992 Diyarbakır-Sur doğumlu olan Yusuf Beran Vuran, üniversite öğrenimini Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde 2016 yılında tamamladı. Halen Batman Barosu’na kayıtlı avukat olan Vuran, üniversiteden mezun olduktan sonra Sivas Valiliği’nde maiyet memuru olarak göreve başladı. Daha sonra Bursa-Kestel Kaymakamlığında 1. Refikliğini gerçekleştiren Vuran, 2. Refikliğini Kars Kağızman Kaymakamlığında yaptı. Vuran, kaymakam olarak ilk görev yeri Kuyucak’taki görevine başladı.


RECEP YAZICIOĞLU VE GAFFAR OKKAN HAYRANI
Kaymakam Vuran'ın çocukluk döneminde Vali Recep Yazıcıoğlu ve Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın çalışmaları ile büyüdüğü, rahmetli olan bu iki bürokratı kendisine örnek aldığı öğrenildi.

Çeltik Kaymakamı Yusuf  Vuran görevine başladı

Çeltik Kaymakamı Yusuf  Vuran görevine başladı

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.