Çeltik ve Yunak'ta AK Parti'ye yeni katılımlar ve vefa ziyaretleri

Çeltik ve Yunak'ta AK Parti'ye yeni katılımlar ve vefa ziyaretleri
 Editör
AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen, Çeltik ve Yunak’taki ziyaretlerinde teşkilat, yerel yöneticiler ve STK temsilcileriyle buluşarak birlik, vefa ve ortak irade mesajı verdi.

AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen, ilçe ziyaretleri kapsamında Çeltik ve Yunak’ta bir dizi program gerçekleştirdi. Ziyaretlerde teşkilat mensupları, belediye ve mülki idare yöneticileri, önceki dönem başkanlar, sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarla bir araya gelen Özgökçen, birlik, vefa ve ortak irade vurgusu yaptı.

whatsapp-image-2025-05-11-at-12-36-37-1.jpeg

ÇELTİK’TE TEŞKİLAT BULUŞMALARI VE İSTİŞARELER

Programın ilk durağı olan Çeltik’te AK Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Fatih Özgökçen, genişletilmiş ilçe yönetim kurulu toplantısında teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda yerel çalışmalar ve teşkilat vizyonu değerlendirildi.

whatsapp-image-2025-05-11-at-12-36-37-2.jpeg

whatsapp-image-2025-05-11-at-12-36-37.jpeg

whatsapp-image-2025-05-11-at-12-36-38-1.jpeg

Özgökçen, daha sonra Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe ve Çeltik Kaymakamı İbrahim Pelit’i makamlarında ziyaret ederek çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu. Ardından Çeltik Ziraat Odası ev sahipliğinde sivil toplum kuruluşlarıyla buluşuldu. Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ahmet Akar, önceki dönem ilçe başkanı Orhan Akgül ve önceki dönem belediye başkanı Tahsin Zuhal ile yapılan görüşmelerde ise ortak duruş ve uyum vurgulandı.

whatsapp-image-2025-05-11-at-12-36-41.jpeg

whatsapp-image-2025-05-11-at-12-36-42-1.jpeg

whatsapp-image-2025-05-11-at-12-36-41.jpeg

YUNAK’TA VEFA, İSTİŞARE VE YENİ KATILIMLAR

Programın ikinci bölümünde Yunak’ı ziyaret eden Fatih Özgökçen, ilçe teşkilatıyla toplantı gerçekleştirdi. Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Düzbayır’ın AK Parti’ye katılımı dolayısıyla düzenlenen törende rozet takdim eden Özgökçen, katılımın teşkilata güç kattığını belirtti.

whatsapp-image-2025-05-11-at-12-36-42-2.jpeg

whatsapp-image-2025-05-11-at-12-36-42.jpeg

Yunak Kaymakamı Özgür Pelvan ve Belediye Başkanı Subhan Günaltay ile yapılan görüşmelerin ardından önceki dönem ilçe başkanları Cihat Şekeroğlu, Tahir Kuru ve Necdet Erşan ile Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Bayram Çil ziyaret edildi.

İlçe programı kapsamında Yunak’ın farklı mahallelerinden gelen muhtarlarla istişare toplantısı yapılırken, ana kademe, kadın ve gençlik kolları, belediye meclis üyeleri ve mahalle başkanlarıyla bir araya gelinerek dayanışma pekiştirildi.

Fatih Özgökçen: “Çeltik’te de Yunak’ta da görüyoruz ki gönül birliği güçlü oldukça, istikametimiz sağlam olur. İstişareyle, kararlılıkla ve dayanışmayla yol alıyoruz.”

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.