Cem Karaca’nın hayatını konu alan filmde Konya detayı

Cem Karaca’nın hayatını konu alan filmde Konya detayı
 Editör
Anadolu rock müziğinin güçlü sesi Cem Karaca’nın hayatını konu alan Cem Karaca’nın Gözyaşları filmi, 26 Ocak’ta gösterime girecek. İlk fragmanları yayınlanan filmdeki Konya detayları merak uyandırıyor

Cem Karaca’nın hayatını sinemaya taşıyan, 26 Ocak'ta gösterime girecek olan "Cem Karaca’nın Gözyaşları" filminin fragmanı yayınlandı. Yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun üstlendiği, Cem Karaca'yı İsmail Hacıoğlu’nun oynadığı filmin kadrosunda Fikret Kuşkan, Yasemin Yalçın, Melisa Aslı Pamuk, Meral Çetinkaya, Buçe Buse Kahraman, Melisa Döngel, Kubilay Tunçer gibi oyuncular yer alıyor.

FİLMİN İLK FRAGMANINDA KONYA DETAYLARINA YER VERİLDİ

Merakla beklenen ve 26 Ocak’ta beyaz perdeye taşınacak olan filmin tanıtımı için yayınlanan fragmanlarındaki Konya detayları izleyenleri meraklandırdı. Fragmanda Konya’nın Karapınar ilçesinde bulunan iki doğal güzelliği de gösteriliyor. Acıgöl ve dünyanın nazar boncuğu olarak nitelendirilen Meke Gölü’nden görüntülerin verildiği fragman, Cem Karaca ile Konya bağlantısının nasıl kurulduğuna dair merak uyandırıyor.

KONYALILARI HEYECANLANDIRDI

Cem Karaca’nın Gözyaşları filminin ilk fragmanlarında Konya detaylarının verilmesi, filmle ilgili Konyalıların daha çok meraklanmasını da beraberinde getirdi. Anadolu rock müziğinin güçlü sesi Cem Karaca’nın hayatını konu alan filmde Cem Karaca’yı yetenekli oyuncu İsmail Hacıoğlu canlandıracak. Hacıoğlu ayrıca Cem Karaca’nın en sevilen şarkılarını da seslendirecek. Filmin hem konu, hem de Cem Karaca’nın şarkılarıyla bezenmiş haliyle unutulmaz bir görsel ve işitsel şölen sunması bekleniyor.

cem-karaca1.jpgCEM KARACA KİMDİR?

Cem Karaca, 5 Nisan 1945 tarihinde İstanbul’da doğdu. Türk rock müziği sanatçısı, besteci, tiyatrocu, sinema oyuncusu ve Anadolu rock müziğinin kurucularından olan Cem Karaca, birçok grupla (Apaşlar, Kardaşlar, Moğollar ve Dervişan) çalışmış, grupların kurucu ve yöneticisi olmuş, güçlü bir rock kültürü oluşmasının öncülerinden olmuştu.

8 Şubat 2004 sabahında, solunum ve kalp yetmezliğine bağlı olarak ağır bir kalp krizi geçiren Cem Karaca, tüm müdahalelere rağmen kaldırıldığı Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde 59 yaşında hayatını kaybetmişti. 9 Şubat 2004'de Üsküdar Seyyit Ahmet Deresi Camii'nde kılınan cenaze namazın ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda babası ile aynı mezara defnedildi.

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.