Cem Yılmaz 10 Bin Dolarlık Ceza Yedi!

Cem Yılmaz 10 Bin Dolarlık Ceza Yedi!
Ünlü komedyen Cem Yılmaz Amerika turnesi kapsamında Standartcy adını verdiği gösterisiyle hayranlarıyla buluştu.Cem Yılmaz gösteri sonrası ceza yedi

nlü komedyen Cem Yılmaz Amerika turnesi kapsamında Standartcy adını verdiği gösterisiyle hayranlarıyla buluştu.Cem Yılmaz gösteri sonrası ceza yedi Cem Yılmaz'a ceza şoku!

CEM YILMAZ'A ŞOK

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Amerika turnesi kapsamında Standartcy gösterisiyle hayranları ile buluştu.Cem Yılmaz'a şok ceza verildi.

New Jersey'de 40 bin dolara kiralanan NJ PAC Prudential Hall’ün menajeri, gösterinin 9 dakika geç bittiğini sebep gösterip bu sebeple çalışanların mesaiye kaldığı gerekçesi ile organizatörden 5 bin dolar istedi.

New York’taki Lincoln Center Avery Fisher Hall'deki gösterinin saatinin de çalışanların yemek saatine denk gelmesi ve çalışanların işi bırakıp yemeğe gitmesi sebebiyle Yılmaz'ın sahne ekibi tepki gösterdi.Organizatör bu sebeple yemek mesaisi için de 5 bin dolar daha ödedi.

Cem Yılmaz yeni filmi Pek Yakında'nın izlenmediği haberlerini de ti'ye aldı.Şahan Gökbakar'a "Abi dünyana dahil olup seni sevmek istiyorum" diyerek gönderme yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.