Cem Zorlu ne dediyse çıktı

Cem Zorlu ne dediyse çıktı
1,5 yıl önce “Bu çetenin önemli elebaşlarının Konya’da olduğunu düşünüyorum” diyen Cem Zorlu, “Düne kadar hiçbir şeyi olmayan örgüt üyelerinin onlarca fabrikası var bugün. Konya yetkililerinin bu örgütün özellikle sermaye ayağının üzerine gitmeli"

24. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu; Aralık 2014’te yaptığı açıklamada, paralel yapının özellikle sermaye ayağının Konya’da ciddi bir yapılanma içerisinde olduğunu söylemişti. O günlerde sosyal medyadan üst üste açıklamalar yaparak konunun hassasiyetine dikkat çeken Zorlu, “Konya yetkililerinin bu örgütün özellikle sermaye ayağının üzerine gitmekte daha cesur olmaları gerekir. Aman ha Konya’nın parası kaçmasın” demişti.

“Bu çetenin önemli elebaşlarının Konya’da olduğunu düşünüyorum” diyen Zorlu, 17 Aralık’taki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik yapılan alçakça darbe girişiminin Erdoğan, Konya’da iken yapılmasına da gönderme yapan Zorlu, “Sayın Cumhurbaşkanımıza operasyonu Konya’da iken yaptılar. Bunun simgesel bir anlamı vardı kendilerince. Çünkü Konya AK Parti’nin kalesidir. Aslında Konya’da ilk dalgada olması gerekirdi. Bu çetenin önemli elebaşlarının Konya’da olduğunu düşünüyorum. Konya bu örgütün sermayesinin önemli saç ayaklarından biri. Daha düne kadar hiçbir şeyi olmayan örgüt üyelerinin onlarca fabrikası var bugün. Konya yetkililerinin bu örgütün özellikle sermaye ayağının üzerine gitmekte daha cesur olmaları gerekir. Aman ha Konya’nın parası kaçmasın. Bu örgüt, Türkiye’de parasal en büyük operasyonu Konya’da yaptı. Bu, paralel yapının sermayesi açısından Konya’nın çok önemli olduğunu gösteriyor” şeklindeki açıklamalarıyla o dönem gündeme damga vurmuştu.

Konya’da FETÖ/PDY’ye yapılan operasyonlar ve işadamlarının malvarlıklarına el konulması Cem Zorlu’yu bir kez daha haklı çıkardı.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum