Çemberi yardık

Çemberi yardık
Konyaspor, Kasımpaşa galibiyetiyle küme hattının üzerinde yer aldı. 7 haftadır ateş hattından kurtulmaya çalışan yeşil-beyazlılar, Sergen Yalçın’ın göreve gelmesiyle topladığı 11 puanla ateş hattının üzerine çıktı

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Kasımpaşa ile karşılaştı. Yeşil-beyazlılar rakibini Samuel Eto’o ve Adis Jahovic’in golleriyle mağlup ederek, 7 hafta aradan sonra küme hattının üzerine çıktı. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın göreve gelmesiyle birlikte 5 haftada 11 puan toplayan yeşil-beyazlılar, ligde kalma açısından daha avantajlı bir konuma geldi.

HAFTAYI 14’DE TAMAMLADI

Konyaspor, kendi evindeki Kasımpaşa galibiyetiyle birlikte puanını 32’ye yükseltti. Yeşil-beyazlılar, aynı puandaki Osmanlıspor ve Alanyaspor’un averajla üzerinde yer alarak, haftayı 14. sırada tamamladı.

RAKİPLER CİDDİ SINAVDA

Atiker Konyaspor’un rakipleri, bu hafta kritik maçlara çıkacak. Osmanlıspor şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir’i konuk ederken, Gençlerbirliği ise Avrupa mücadelesi veren Sivasspor’a konuk olacak. Alanyaspor ise Kayserispor deplasmanına çıkacak.

ROTA BURSA’YA DÖNDÜ

Haftayı 14. sırada tamamlayan Atiker Konyaspor, bu hafta sonu 6 puanlık maçlardan birine daha çıkacak. Ligin ikinci devresinde kötü performans sergileyen Bursaspor’a konuk olacak yeşil-beyazlılar, rakibi karşısında galip gelmesi halinde derin bir nefes alacak.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.