Cenk Özcan, Estonya Ligi’nde

Cenk Özcan, Estonya Ligi’nde
Bir dönem Konya Anadolu Selçukspor’un teknik patronluğunu üstlenen ve son olarak Konyaspor’da scout ekibi olarak görev yapan Cenk Özcan, Estonya ekiplerinden Narva Trans ile anlaştı

Konya spor camiasının yakinen tanıdığı Cenk Özcan, Estonya Premium Lig ekiplerinden Narva Trans ile anlaşma sağladı. 2016-2017 sezonunda Konyaspor’un pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor’u çalıştıran ve ardından Konyaspor’da scout ekibi olarak görev yapan Cenk Özcan, yeni sezonda Estonya temsilcisi Narva Trans’ın başarısı için mesai harcayacak.

İLK MAÇTAN GALİP

Geçtiğimiz günlerde Estonya’ya giderek Narva Trans yetkilileriyle görüşen Cenk Özcan, burada çalışma konusunda anlaşma sağlamıştı. Narva ekibi, Özcanlı ilk maçında Viljandi JK Tulevik’i 4-1 mağlup etmeyi başardı.

ESTONYA’DAKİ İLK TÜRK

Konya’daki çalışma döneminin yanı sıra, Türk milli takımının çeşitli altyapı kategorilerinde, oyuncu izleme komitelerinde de görev yapan Cenk Özcan, aynı zamanda Estonya’da çalışan ilk Türk teknik adam oldu.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.