Cep Telefonu Bayisinde Tıbbi Malzeme Ele Geçirildi

Cep Telefonu Bayisinde Tıbbi Malzeme Ele Geçirildi
Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda, 591 bin 173 tıbbi malzeme ele geçirilirken, iş yeri sahibi hakkında yasal işlem yapıldı

ANKARA (AA) - Ankara'da kaçakçılık ekiplerince bir cep telefonu bayisine düzenlenen operasyonda, 591 bin 173 tıbbi malzeme ele geçirildi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçları ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sağlık görevlileriyle birlikte Çankaya ilçesindeki bir cep telefonu bayisine operasyon düzenledi.

Cep telefonu bayisinde yapılan aramada, 48 bin 520 tıbbi maske, 541 bin 500 tıbbi eldiven, bin 400 el temizleme losyonu ve 153 elektronik ateş ölçer olmak üzere toplam 591 bin 173 parça tıbbi malzeme ele geçirildi.

Tıbbı malzeme satışı için yetki belgesi olmadığı belirlenen ve hakkında yasal işlem yapılan K.K, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.