Cezaevinden firar eden mahkum yakalandı

Cezaevinden firar eden mahkum yakalandı
Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde tutulduğu cezaevinden firar eden hükümlü, Orhangazi'de polis ekiplerince gözaltına alındı

BURSA (AA) - Bursa'nın İnegöl ilçesinde arkadaşını bıçakla öldürdüğü gerekçesiyle tutulduğu Bilecik'teki cezaevinden firar eden mahkum, Orhangazi'de yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yalova-Bursa karayolunda Orhangazi Şehirler Arası Otobüs Terminali yakınında yaptıkları uygulamada kimlik bilgilerini kontrol ettikleri bir kişinin, Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde tutulduğu cezaevinden firar eden Uğur Kahveci (28) olduğunu belirledi.

Gözaltına alınan Kahveci, sağlık kontrolünün ardından cezaevine götürüldü.

İnegöl'de, 2013 yılı temmuz ayında seyir halindeki bir otomobilde bulunan Uğur Kahveci ile Erman Kurutaş arasında tartışma çıkmıştı. Kurutaş'ı bıçakla göğsünden yaralayan Kahveci, daha sonra bu kişiyi Turgutalp Mahallesi İstiklal Caddesi'ne bırakarak kaçmıştı. Kurutaş, kaldırıldığı İnegöl Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

Olayın ardından İnegöl'deki evinde polis tarafından yakalanan ve yargılandığı mahkemece hapis cezasına çarptırılan Kahveci, 15 Şubat'ta Gölpazarı Açık Cezaevi'nden firar etmişti.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.