Cezasını buldu

Cezasını buldu
Köpeği traktör römorkuna bağlayıp işkence görmesine neden olan kişiler Kulu jandarma ekipleri tarafından yakalanarak, haklarında yasal işlem başlatıldı.

Geçtiğimiz günlerde Kulu ilçesine bağlı Yeşilyurt-Kozanlı Yolu üzerinde bir şahıs kullandığı traktörün römorkuna iple bağladığı köpeği metrelerce sürüklemiş, acılar içinde kalan köpeği gören bir sürücü ise görüntüyü kaydedip sosyal medyada paylaşmıştı.

Kulu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu bağlı olduğu ipten kurtulup kaybolan yaralı köpek Kozanlı Mahallesi’nde bir besi çiftliği yakınlarında bulundu. Yaralı köpek Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Römorkun arkasına köpeği iple bağlayan R.Ö. ve arkadaşı jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Haklarından yasal işlem başlatılan kişilere 300'er lira idari para cezasına uygulanacağı öğrenildi.

HABER:UĞUR SARI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.