Chelsea'nin golcüsü Costa'ya 1 maç ceza

Chelsea'nin golcüsü Costa'ya 1 maç ceza
Federasyon, Everton ile oynanan kupa maçında rakibine yaptığı hareket nedeniyle kırmızı kart gören futbolcuya fazladan bir maç men ve para cezası verdi

LONDRA (AA) - İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de forma giyen Diego Costa, geçen ay Everton ile oynadıkları kupa maçında kırmızı kart gördüğü pozisyonda yaptığı hareketler nedeniyle fazladan 1 maç men ve para cezası aldı.

İngiltere Futbol Federasyonu (The FA), 12 Mart tarihinde Chelsea ile Everton arasında oynanan çeyrek final maçının 84. dakikasında kırmızı kart gören İspanyol futbolcu Costa'ya, rakibi Gareth Barry ile girdiği ikili mücadele sonrasındaki tepkisi nedeniyle bir maç men ve 20 bin sterlin para cezası verdi.

Toplam 3 maçta cezalı duruma düşen ve ligde West Ham United maçında forma giyemeyen 27 yaşındaki futbolcu, Aston Villa ve Swansea City maçlarında da takımdaki yerini alamayacak.

Goodison Park'ta oynanan çeyrek final karşılaşmasında Everton'a turu getiren golleri 77 ve 82. dakikalarda Belçikalı futbolcu Romelu Lukaku atmıştı. Chelsea'de 84. dakikada Diego Costa, Everton'da 87. dakikada Gareth Barry kırmızı kart görmüştü.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.