CHP Burdur Gençlik Kolları Başkanı gözaltına alındı

CHP Burdur Gençlik Kolları Başkanı gözaltına alındı
Gençlik Kolları Başkanı Emin Kural ve yönetim kurulu üyesi 3 kişi, sosyal medyadaki bazı paylaşımları nedeniyle gözaltına alındı

BURDUR (AA) - CHP Burdur Gençlik Kolları Başkanı Emin Kural ve 3 yönetim kurulu üyesi sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, Kural ile CHP İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri Ali Tunç, Selim Çal ile Berkan Serinsövüt'ün sosyal medyadaki bazı paylaşımları nedeniyle gözaltına alındığı öğrenildi.
Gözaltı haberinin ardından CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker ile İl Başkanı Barış Ayten, Burdur Emniyet Müdürlüğüne giderek konuyla ilgili bilgi aldı.
CHP İl Başkanı Ayten, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gözaltı nedeninin sosyal medyadaki bazı paylaşımlar olduğunu belirterek, "Söz konusu paylaşımlarda Cumhurbaşkanının ismi geçmiyor. Biz arkadaşlarımızın serbest bırakılmaları için gerekli yasal girişimleri başlattık" dedi.
Bu arada, bazı partililer de Burdur Emniyet Müdürlüğü önüne gelerek beklemeye başladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.