CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba:
"Laik ve demokratik Cumhuriyet'in kıymetini hepimizin bilmesi gerekiyor"

ADANA (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Laik ve demokratik Cumhuriyet'in kıymetini hepimizin bilmesi gerekiyor" dedi.

Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde düzenlenen "CHP Politikalarında Sivil Toplumun İşlevleri, Yeri ve Önemi Toplantısı"na katılan Ağbaba, Türkiye'nin en derin krizlerinden birini yaşadığını, hem yurt içinde hem de yurt dışında sorunlarla karşılaştığını belirtti.

Tarihte ilk kez hem ABD hem de Rusya ile ilişkilerin bozulduğunu savunan Ağbaba, "Yönetenleri, AKP'yi kutlamak lazım. Tarihimizde hiç yapmadığımız şeyi başardılar. Çevremizde bir tane ülke ile ilişkimiz yok. Çevremizde selam verebileceğimiz bir ülke kalmadı" diye konuştu.

Ağbaba, Cumhuriyetin ve laikliğin önemine işaret ederek, "Bugün herkesin, AKP'ye, CHP'ye, MHP'ye, HDP'ye oy veren herkesin bunun kıymetini bilmesi gerekiyor. Laik ve demokratik Cumhuriyet'in kıymetini hepimizin bilmesi gerekiyor" ifadesini kullandı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.