CHP Genel Başkan Yardımcısı Cankurtaran:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Cankurtaran:
"Tüm örgütümüzün, tüm milletvekillerimizin, tüm yöneticilerimizin sonuna kadar arkasındayız"

BURDUR (AA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, "Tüm örgütümüzün, tüm milletvekillerimizin, tüm yöneticilerimizin sonuna kadar arkasındayız." dedi.

Burdur İl Başkanlığı binasında basın açıklamasında bulunan Cankurtaran, karanlık günlerden geçtiklerini söyledi. Cankurtaran, 2002 yılının tamamında 7 şehit olduğunu vurgulayarak, 7 Haziran'dan bu yana ise 400'ün üzerinde şehit olduğunu anlattı.

Tecavüzcülerin, sapıkların aklanmaya çalışılırken, bunun önünde durmaya çalıştıklarını ve kendilerinin suçlu gösterildiğini ifade eden Cankurtaran, "CHP olarak, hayvan tecavüzlerinin cezası azaltılsın diyenlere, hayvan tecavüzünde bulunup suçlu kabul edilenlerin hayvan sahibi olmaması maddesinin iptal edilmemesi konusunda sonuna kadar karşı geleceğiz. Biz bu ülkede sapıkları, tecavüzcüleri aklamayacağız." diye konuştu.


- "CHP'ye algı operasyonu"


Cankurtaran, CHP'ye karşı algı operasyonu yapıldığını iddia ederek, milliyetçilik, laiklik ve halkçılık üzerinden bambaşka grupların yanında gösterilmeye çalışıldıklarını belirtti.

Hedef haline getirildiklerini öne süren Cankurtaran, "Tüm örgütümüzün, tüm milletvekillerimizin, tüm yöneticilerimizin sonuna kadar arkasındayız. Çünkü biz asla kimsenin vicdanı üzerinden siyaset yapmayız. Hiç kimsenin vicdanına dokunacak söylemlerde bulunmayız. Bulunanları da affetmeyeceğiz." dedi.

Cankurtaran'a, Balıkesir Milletvekili Namık Havutca ve Parti Meclisi Üyesi Gamze Taşçıer de eşlik etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.