CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Yalova'da

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Yalova'da
Kılıçdaroğlu, CHP Yalova Milletvekili İnce'nin dün vefat eden babası Şerif İnce'nin cenaze törenine katıldı

YALOVA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin dün 76 yaşında yaşamını yitiren babası Şerif İnce'nin cenaze törenine katıldı.

Yalova'nın merkeze bağlı Elmalık köyüne gelen Kılıçdaroğlu, bir kahvehanenin önüne kurulan masada taziyeleri kabul eden İnce'ye başsağlığı dileklerini iletti.

Törene ayrıca, İnce ailesi ve yakınlarının yanı sıra TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP Genel Başkan yardımcıları Bülent Tezcan ve Sezgin Tanrıkulu ile aralarında CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın da bulunduğu bazı CHP milletvekilleri, AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, eski bakanlardan Yaşar Okuyan ve Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Daha sonra evinden alınarak köy meydanına getirilen Şerif İnce'nin cenazesi, Yalova Müftü Yardımcısı Kahraman Yaman'ın kıldırdığı namazın ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Ankara'da bir süre pankreas kanseri nedeniyle tedavi gören İnce, Yalova'nın merkeze bağlı Elmalık köyündeki evinde dün vefat etmişti.

Öte yandan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, tören öncesinde beraberindekilerle Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret basına kapalı gerçekleştirildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.