CHP'li İBB'den yürütemediği merdivenlere kökten çözüm! TIKLA&İZLE

CHP'li İBB'den yürütemediği merdivenlere kökten çözüm! TIKLA&İZLE
 S. Yazı İşleri Müdürü
CHP'li İBB'nin yürütemediği merdivenlere getirdiği "kökten çözüm!" sosyal medyada viral oldu!

Yolszuluk operasyonlarıyla gündemden düşmeyen, yanan arıza yapan otobüsler, yürümeyen arızalı yürüyen merdvidebnlerle gündemden düğşmeyen CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Gayrettepe Metrosunda arızalı yürüyen merdivenleri kaldırdığı görüntüler sosyal medyada gündem ve alay t konusu oldu.

"CHP’DEN HALKA DEV (!) HİZMET!"

Önceki dönem ÜsküdarBelediye Başkanı Hilmi Türkmen, "CHP’den halka dev (!) hizmet! Gayrettepe metrosundaki yürüyen bantları yıllardır tamir edip de çalıştıramayan CHP, sonunda bantları komple kaldırdı. Böylece İstanbul halkı, spor yapmak (!) için önemli bir alana daha kavuştu. İstanbul görmediği bir “hizmeti” daha görmüş oldu :)" ifadelerini kullanırken Yazar Zeki Bahçe, "İşte size çapsızlığın ve beceriksizliğin göstergesi" yorumunda bulundu.

İŞTE O YORUMLARDAN BİRKAÇI:

454545.jpg

untitled-1.jpg

sdafsdf.jpg

33333.jpg

909009.jpg

zxczxc.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum