CHP İstanbul Milletvekili Çiçek:

CHP İstanbul Milletvekili Çiçek:
''Yargının tarafsızlığı, bağımsızlığı ve güçlü siyasetin arka bahçesi olmayan bir yargıyı hep birlikte kuracağız''

YOZGAT (AA) - CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, "Yargının tarafsızlığı, bağımsızlığı ve güçlü siyasetin arka bahçesi olmayan bir yargıyı hep birlikte kuracağız.'' dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, partisinin Yozgat İl Başkanlığında yaptığı basın açıklamasında, 52 ay gibi bir süre cezaevinde kaldığını ifade ederek, hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmadıklarını söyledi.

Cumhuriyetin kurulduğu tarihlere göre şimdilerde daha iyi şartlarda olduklarını anlatan Çiçek, kötümserlik ve teslimiyetin asla mümkün olmadığını belirtti.

Türkiye'nin canını PKK terör örgütünün yaktığını kaydeden Çiçek, şunları kaydetti:

"Yine yıllarca çözüm süreci adı altında bu PKK terör örgütüne yardım ve yataklık yapan, 'valilere görmeyin' diyen, askeri kışlalara, polisi karakollara hapseden yine bu iktidar. Hatta operasyon taleplerini de imzalamayan bu iktidardı. Ne zaman ki 7 Haziran’da güneydoğunun oyunu kaybetti, şimdi de PKK ile amansız bir mücadeleye girildi Tabiki bu sabıkalarını hep beraber yargıya taşıdık, suç duyurularında bulunduk. Ancak Türk yargısı ne yazık ki iktidarı yargılayacak, iktidarın liderlerini yargılayacak güçte ve bağımsızlıkta değil. Bunu da yine Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler sağlayacağız. Yargının tarafsızlığı, bağımsızlığı ve güçlü siyasetin arka bahçesi olmayan bir yargıyı hep birlikte kuracağız."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.