CHP Karatay Kadın Kollarında, Sevnur Mumcu dönemi

CHP Karatay Kadın Kollarında, Sevnur Mumcu dönemi
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Karatay İlçe Kadın Kolları olağan kongresinde tek listeyle girilen seçimde, Sevnur Mumcu CHP Karatay İlçe Kadın Kolları başkan seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Karatay İlçe Kadın Kolları olağan kongresinde tek listeyle girilen seçimde,  Sevnur Mumcu CHP Karatay İlçe Kadın Kolları başkan seçildi.

CHP Karatay ilçe binasında gerçekleştirilen kongreye; CHP Konya İl Kadın Kolları Başkanı Şerife Tunç, CHP Karatay İlçe Başkanı Refik Serttaş, ilçe yöneticileri, CHP Selçuklu İlçe yöneticileri ve partili bayanlar katıldı.

 Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından başlayan kongrede divan başkanlığına Nihal Kaya üyeliklere ise, Sevil Pınarbaşı ve Fatma Solak seçildi. Gündem ve seçimin blok listeyle yapılması oylanarak kabul edildi.

MUMCU DÖNEMİ BAŞLIYOR

Yapılan konuşmaların ardın seçime geçildi. Seçimde CHP Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Sevnur Mumcu seçilirken, yönetim kuruluna da Ferda Can Cengiz, Birgül Demir, Ayşegül Düğü, Yasemin Eşmekaya,  İsmet Köse, Ümmügülsüm Öztürk, Fatma Solak ve Asuman Şahin seçildi.

CHP Karatay Kadın Kolları Başkanı seçilen Sevnur Mumcu seçim sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında şunları ifade etti: “CHP çatısı, altı okun ilkelerine gönül vermiş her birey için bir okuldur. Geleceğin Türkiye’sine yön vermek ve laik demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatı olacak kadınlarımızın yetişme sürecine katkı sağlamak için biz kadınlar el ele, omuz omuza tüm gücümüzle, örgütlülüğümüzle alanlarda, meydanlarda, sandık başlarında sonuna kadar mücadele vererek partimizi iktidar yapacağız. Kongremizi katılanlara teşekkür ediyorum” dedi.  HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.